Kies een land
Nederland
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Zoek vakantiehuisje
Kies een land
Nederland
Kies een regio
Waddenzee
Zuidoost-Friesland
IJsselmeerkust
Friese Meren
Lauwersmeer
Friesland
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Speciale periode
Pasen 2020
Hemelvaart 2020
Pinksteren 2020
Kerstmis 2020
Pasen 2021
Hemelvaart 2021
Pinksteren 2021
Kerstmis 2021
Oud en Nieuw 2021
Opnieuw beginnen
Zoek op regio
Verfijn uw resultaten
Huisdieren
Internet
Prijsindicatie
-
Weekendje weg Friesland

Weekendje weg Friesland

Zorgeloos genieten in een van de vakantiehuizen in Friesland.

Goed idee om een weekendje weg te willen naar Friesland. We hebben het allemaal af en toe even nodig om te ontspannen tijdens een weekendje weg in eigen land. Of misschien zelfs een korte vakantie in Friesland omdat u hier juist zo goed tot rust komt. Friesland is nog een provincie met vele vergezichten, frisse luchten en de provincie waar u nog zuivere lucht kunt inademen. Op het water maar ook zeker op de fiets of te voet gaat u zich heerlijk thuis voelen in Friesland. Er zijn vele leuke vakantiehuisjes te huur om echt even lekker van een paar vrije dagen te genieten. Heerlijk ontspannen in een luxe vakantiehuis in het Friese merengebied of lekker tot rust komen in een 6 persoons bungalow in de Gaasterlandse bossen. Als u van water houdt bent u hier helemaal op uw plek. Prachtige luxe vakantievilla aan het water. Wie wil daar nu niet van genieten. In Friesland kunt u er niet omheen, er is heerlijk veel water en daarom is Friesland super geschikt om een weekend weg in eigen land door te brengen. U kunt zelf een zeilboot huren, maar u kunt ook met georganiseerde zeiltochten mee gaan. Of u nu op zoek bent naar rust, ontspanning, wellness, cultuur, geschiedenis, tradities en avontuur, in Friesland is voor een ieder veel te beleven.

Om u te laten zien wat er allemaal in Friesland te huur is hebben we voor u de bovenstaande vakantiewoningen verzameld. Voor een weekendje weg in Friesland kunt u hier uitstekend terecht. Op deze website met Friese vakantiehuizen kunt u zich prima kunt voorbereiden op het weekendje weg naar het waterrijke Friesland. Met een beetje geluk vindt u een fijn vakantiehuis met Last-Minute korting. In Friesland kunt op vele manieren overnachten in Friesland, kijk rustig rond op internet en boek uw gewenste overnachtingsmogelijkheid in Friesland. We hopen dat we u al veel voorpret bezorgen voor het weekendje weg naar Friesland. Gun uzelf en uw medemens het om af en toe heerlijk te genieten van het leven.

Wij van Vakantiefriesland.com doen onze uiterste best om voor een gavarieerd aanbod aan vakantiehuizen in Friesland te zorgen. Wij vinden het oprecht fijn dat een iedre zijn of haar eigen droomhuisje in Friesland bij ons kan vinden. Ook wanneer u onze hulp nodig heeft dan hopen wij dat u ons weet te vinden. Bekijk graag snel ons aanbod aan vakantiehuizen in Friesland.