Kies een land
Nederland
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Zoek vakantiehuisje
Kies een land
Nederland
Kies een regio
Waddenzee
Zuidoost-Friesland
IJsselmeerkust
Friese Meren
Lauwersmeer
Friesland
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Speciale periode
Pasen 2020
Hemelvaart 2020
Pinksteren 2020
Kerstmis 2020
Pasen 2021
Hemelvaart 2021
Pinksteren 2021
Kerstmis 2021
Oud en Nieuw 2021
Opnieuw beginnen
Zoek op regio
Verfijn uw resultaten
Huisdieren
Internet
Prijsindicatie
-
Weekendhuisje Friesland

Weekendhuisje Friesland

Weekendje weg Friesland

Weekendhuisje huren in Friesland

Een huisje huren voor uw weekendje Friesland is de manier om tot rust te komen of leuke dingen te ondernemen met vrienden of familie. Of het nu gaat om een visweekend Friesland of een dagje cultureel Friesland. Ontdek uw ideale weekendje weg Friesland en de voordelen van het boeken van een weekendhuisje in Friesland.

Sportief weekendje weg

Friesland is de ideale plek voor sportieve activiteiten. Een weekendje fietsen in Friesland is een goede manier om de omgeving te ontdekken. Wilt u heerlijk doortrappen tijdens een weekendje fietsen in Friesland? Kies dan voor het fietsknooppuntensysteem of een uitgezette fietsroute door het Friese land. Een weekendje wandelen in Friesland is ook een echte aanrader. Tijdens een weekendje wandelen in Friesland zult u zien hoe mooi de Friese natuur is. Zeilweekend Friesland is top voor de echte watermensen. U kunt natuurlijk zelf uw zeilweekend Friesland organiseren, maar er zijn ook organisaties die dit als arrangement aanbieden zoals Fierljeppen en Skutsjesilen. Andere sportieve activiteiten zijn: hardlopen, skeeleren, mountainbiken en paardrijden.

Romantisch of cultureel Friesland

Wilt u er even heerlijk tussenuit met uw liefste? Kies dan voor een romantisch weekendje in Friesland. Tijdens een romantisch weekendje in Friesland kunt u leuke uitstapjes maken. Zo kunt bijvoorbeeld kiezen voor een cultureel weekendje Friesland. Tijdens een cultureel weekendje Friesland kunt u mooie steden en musea bezoeken. Beleef de Friese Elf Steden. Wanneer u meer wilt weten over de cultuur, is het zeker een aanrader om u meer te verdiepen in de Friese taal. Een romantisch dagje uit kan afgesloten worden met een avondje naar de schouwburg.

Weekendje weg met vrienden of familie

Een familieweekend Friesland is de ideale manier om wat meer tijd door te brengen met uw familie. Daarnaast kan een familieweekend Friesland ook in teken staan van een familiefeest. Friesland is ook een mooie bestemming, als u even weg wilt met vrienden. De mogelijkheden voor een vriendenweekend Friesland zijn oneindig. Zo kunt u kiezen voor een visweekend Friesland, maar u kunt ook andere gezellige activiteiten ondernemen zoals een seedykster toer, solex tour of een vriendinnendag. Voor een vriendenweekend Friesland kunt u ook een bedrijf inschakelen die leuke arrangementen aanbiedt.

Voordelen van een huisje huren voor uw vakantieweekend Friesland

Een vakantieweekend Friesland begint met een huisje huren voor uw weekendje Friesland. Een weekendhuisje Friesland is namelijk de ideale uitvalsbasis voor verschillende uitstapjes tijdens een weekendje weg in Friesland. Daarnaast heeft een huisje een hele knusse sfeer en kunt u er heerlijk koken. Tot slot is het fijn dat er verschillende huisjes zijn voor meerdere personen, zo kunt u samen met uw vrienden of familie in 1 huis verblijven. Boek snel online uw weekendhuisje in Friesland.