Kies een land
Nederland
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Zoek vakantiehuisje
Kies een land
Nederland
Kies een regio
Waddenzee
Zuidoost-Friesland
IJsselmeerkust
Friese Meren
Lauwersmeer
Friesland
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Speciale periode
Pasen 2020
Hemelvaart 2020
Pinksteren 2020
Kerstmis 2020
Pasen 2021
Hemelvaart 2021
Pinksteren 2021
Kerstmis 2021
Oud en Nieuw 2021
Opnieuw beginnen
Zoek op regio
Verfijn uw resultaten
Huisdieren
Internet
Prijsindicatie
-
Watersport in Friesland

Watersport in Friesland

Zeilen op de Friese meren

Friesland, watersportprovincie van Nederland. Leer Friesland vanaf het water van de Friese meren kennen. Zeker tijdens een tocht over de meren, door de vele kanalen of juist in de hele stille watertjes ziet u hoe mooi de provincie Friesland eigenlijk wel is. Vanaf het water krijgt u pas echt een mooi beeld van Friesland en op het water komt u pas echt goed tot rust. Ook voor de kinderen is het water van de Friese meren fantastisch. De grootste avonturen beleven ze op het water. Voor uw kinderen is het ook vaak super leuk om een weekje op een zeilschool te verblijven. Ze leren goed zeilen en maken vooral pret met elkaar. En toch is het voor hen een veilig idee dat pappa en mamma in de buurt in een vakantiehuis bij de Friese meren logeren. Pret voor iedereen tijdens een weekje watersport in Friesland.

De Friese meren zijn een ideale locatie voor uw dagje zeilen met uw familie of met uw vrienden. Op weg naar een gezellig watersportdorpje kijk u naar de vogels, geniet u van het typische Friese landschap, kijkt u naar de fantastische luchten en tevens houdt u de wind goed in de gaten. Tijdens een heerlijk dagje met uw gezin op het water staat het plezier voorop, actief met elkaar bezig zijn, ontspannen en genieten met elkaar. Zeilen is een ideale activiteit om samen met de familie te doen. Voor jong en oud is er een geschikte plek aan boord. Laat uw gehele familie genieten van het zeilen op de Friese meren. Kies snel een vakantiehuis op een van de vakantieparken in Friesland aan het water.

Houdt u echt een beetje meer van luxe en comfort overweeg dan eens om een sloep te huren. Proviand mee aan boord, zet uw zonnebril op, en ga heerlijk met elkaar het water op. Vaar door de kanaaltjes, langs de rietkragen en geniet van de eenden en de meerkoeten of vaar door het riviertje De Luts om het bos van Gaasterland vanaf het water te leren kennen. Gaasterland is een prachtig bosrijk gebied waar u ook heerlijk kunt fietsen in Friesland.

Bent u inmiddels ook enthousiast geworden over de provincie Friesland ? De Friezen heten u van harte welkom om samen van al het moois van Friesland te genieten. Boek online uw vakantiehuis in Friesland en de voorpret kan beginnen.

Op deze website vindt u luxe vakantiehuizen aan het water, bungalowparken in Friesland, particulier vakantiehuisje, appartement aan het Sneekermeer, vakantiehuisjes aan de IJsselmeerkust, bungalow nabij de Waddenzee, boerderijtje in het weiland en ook goedkope vakantiehuizen in Friesland. Kortom: voor elk wat wils.