Verzekeringen

Ga goed verzekerd op reis

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Maar wat als uw geboekte vakantie plotseling niet door kan gaan. Of wat als u halverwege naar huis moet ? Een zorgeloze vakantie begint met goede voorbereidingen. Het regelen van uw verzekeringen is daar een onderdeel van. VakantieFriesland.com werkt samen met Allianz Verzekeringen, zij zijn al jaren de reisverzekeraar bij uitstek. Mocht er toch iets vervelends gebeuren dan bent u Allianz Verzekeringen uitstekend beschermd tegen de eventuele gevolgen. Onverwachts hulp nodig? Dan is de Allianz Hulplijn dag en nacht bereikbaar.

Als uw vakantie niet doorgaat .........

Het kan altijd gebeuren dat een reis niet door kan gaan of vroegtijdig beëindigd dient te worden. Bijvoorbeeld als gevolg van ziekte of een ongeval. Dankzij de Allianz Annuleringsverzekering kunt u in zo'n geval de verschuldigde huursom vergoed krijgen. 

Wat kost de verzekering?

De premie voor de kortlopende Allianz Annuleringsverzekering is 6 % van de huursom. De poliskosten bedragen € 3,75. Over de premie en de poliskosten is 21% assurantiebelasting verschuldigd. Prijzen en assurantiebelasting zijn onderhevig aan (wettelijke) wijzigingen.

Algemene voorwaarden kortlopende annuleringsverzekering

De kortlopende reisverzekering

Het zal u tijdens uw vakantie maar overkomen: u wordt bestolen, krijgt pech onderweg of moet naar het ziekenhuis. Op die momenten is het prettig om te weten dat er van Allianz altijd iemand voor u klaar staat.

Onder de basisdekking van de kortlopende reisverzekering valt:

- Personenhulpverlening

- Telecommunicatiekosten

- Buitengewone kosten

- Bagage

Algemene voorwaarden kortlopende reisverzekering