Vakantiethema's

Neem ook uw hond mee naar Friesland. Huur hier een vakantiehuis in Friesland waar ook uw huisdier is toegestaan. Lekker uitwaaien in Friesland samen met uw hond. Misschien zoekt U wel een heerlijk rustige landelijk gelegen vakantiehuis in Friesland of misschien wenst U wel samen met U kinderen een leuke bungalow op een vakantiepark in Friesland te boeken. Wilt u juist rustig van uw vakantie genieten in een luxe vakantiehuis of wilt U juist naar Friesland komen voor een actieve wandelvakantie of een fietsvakantie in eigen kand. 

shutterstock_86807608

Gelukkig beseffen we steeds meer dat een hondenbezitter graag zijn hond meeneemt op vakantie in eigen land.

Lees meer
noordbergum-landelijk-gelegen-vakantiehuis_24894_zoom

Friesland is en blijft een ware trekpleister voor mensen die een landelijke omgeving en daarom een rustig gelegen vakantiehuisje boeken.

Lees meer
shutterstock_94443205

Fietsen in Friesland ....... samen met uw hond. Stap heerlijk pittig op uw fiets om het natuurrijke Friesland te ontdekken.

Lees meer

In de Zuidwesthoek van Friesland vindt u de meeste Friese Meren en de prachtige Gaasterlandse bossen. Veel water en bos zijn de juiste ingredienten voor een geslaagde fietsvakantie en/of wandelvakantie in Nederland. Zoek en boek hier uw ideale vakantiehuis, appartement of misschien wel een luxe villa aan het water. Visvakantie, cultuurvakantie, vaarvakantie of bezoek de Friese steden. Vergeet niet uw hengel mee te nemen naar Friesland zodat u met de kinderen er een echte visvakantie in Nederland gaat maken. Wat een avontuur. Kortom, Friesland en met name het Friese merengebied heeft u veel te bieden !!!!

Vind hier uw vakantiehuis bij de Friese Meren
balk-vakantiehuis-aan-het-water-van-het-slotermeer_41316
shutterstock_3273930

Met de hond in Friesland om er gezamenlijk heerlijke wandeltochten te maken. Ook uw huisdier zal genieten van de Friese natuur.

Lees meer
2014-09-0309.41.56

Als je een vakantiehuis met huisdier in Friesland zoekt dan kan heel prettig zijn als het vakantiehuisje een fijne tuin heeft.

Lees meer
2013-06-0416.25.32

Boek hier een particulier vakantiehuis in Friesland. De eigenaar biedt U een netjes en compleet huis.

Lees meer

In Friesland zijn heel wat mooie vakantieparken te vinden. Dit is begrijpelijk, want Friesland is een ideale provincie om de vakantie door te brengen. Of u nu houdt van rust, natuur, wandelen, fietsen, watersport of cultuur, in Friesland vindt u het allemaal. Hieronder ziet u een selectie van zeer aan te bevelen vakantieparken met comfortabele vakantiewoningen. Kijkt u maar eens wat het beste past bij uw wensen. Er is voor elk wat wils.

Lees meer
akkrum4-4
img_9337jachthavenroggebroek

Goed idee om een weekendje weg te willen naar Friesland. We hebben het allemaal af en toe even nodig om te ontspannen tijdens een weekendje weg in eigen land. Of misschien zelfs een korte vakantie in Friesland omdat u hier juist zo goed tot rust komt. Friesland is nog een provincie met vele vergezichten, frisse luchten en de provincie waar u nog zuivere lucht kunt inademen. Op het water maar ook zeker op de fiets of te voet gaat u zich heerlijk thuis voelen in Friesland. Er zijn vele leuke vakantiehuisjes te huur om echt even lekker van een paar vrije dagen te genieten. Als u van water houdt bent u hier helemaal op uw plek. Prachtige luxe vakantievilla aan het water. Wie wil daar nu niet van genieten.

Lees meer

Ben je op zoek naar een huisje met ... een zwembad? een sauna? een tuin? of misschien met een huisdier? We hebben huisjes met de meeste populaire voorzieningen bij elkaar gezet. 

noordbergum-landelijk-gelegen-vakantiehuis_41377

Tijdens je vakantie een Netflix serie kijken? Toch nog even wat werk verrichten? Of gewoon bereikbaar zijn? Dan is een huisje met WIFI wel zo lekker. 

Bekijk huisjes
shutterstock_86807608

Op vakantie met je huisdier? Zorg ervoor dat je huisdier wel welkom is door een huisje te boeken waar huisdieren zijn toegestaan

Bekijk huisjes
20210530_1330462

Is jou vakantie ook geen vakantie als je niet even het water in kan? We hebben de vakantiehuizen direct aan het water voor je op een rij gezet. 

Bekijk huisjes