2 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs
Huisdieren
Internet

Vakantiehuizen Woudsend

Het Friese dorp Woudsend is gelegen tussen het Slotermeer en het Heegermeer is daarom een van de leukste watersportdorpen van Friesland. Het historische dorp heeft naast veel water ook 2 typische Hollandse molens en ook 4 kerken. Echt een lust voor het oog. Naast haar ontwikkeling op het gebied van de watersport heeft Woudsend de charme van vroeger weten te bewaren. De mooie gerestaureerde panden, smalle steegjes, het gezellige winkelhart en restaurants nodigen u van harte uit tot een aangename en verrassende ontdekkingstocht door het oude handelsdorp. Bij de brug midden in het dorp is het altijd een gezellig komen en gaan van bootjes. Bij de brug is een leuk restaurant met terras waar het eten maar ook zeker het vertier op het water goed is. Wanneer u een vakantiehuis in het Friese merengebied gaat huren dan is het zeker een aanrader om Woudsend of wel over land als over het water te bezoeken.

Vanuit Woudsend kunt u met de auto, de fiets, of met een motor- of zeilboot vele verrassende dagtochten door de regio het Friese Merengebied gaan maken. Naast de watersporters kunnen ook fietsers, vissers en wandelaars goed terecht in de regio Woudsend. Door haar centrale in Zuidwest Friesland is Woudsend een prima startpunt voor uw vakantieplezier.

 

Bij Vakantiefriesland.com kunt u een luxe vakantiehuis aan het water huren, een knus vakantiehuisje in het dorp of u kunt ook een landelijk gelegen vakantiehuis voor 8 personen huren welke net buiten het dorp ligt. Bezoek met elkaar de website van Vakantiefriesland.com om de vakantiehuizen in Friesland te bekijken. De online boeking van uw favorite vakantiehuis bij de Friese meren is dan zo geregeld.

2 vakantiehuisjes gevonden
Vanaf
€ 1.004,50

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

05-03-2022 > 12-03-2022
Vanaf
€ 520,-

Inclusief
Schoonmaakkosten

Exclusief
Eventuele bijkomende variabele kosten

03-10-2022 > 07-10-2022
Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren