Kies een land
Nederland
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Zoek vakantiehuisje
Kies een land
Nederland
Kies een regio
Waddenzee
Zuidoost-Friesland
IJsselmeerkust
Friese Meren
Lauwersmeer
Friesland
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Speciale periode
Pasen 2020
Hemelvaart 2020
Pinksteren 2020
Kerstmis 2020
Pasen 2021
Hemelvaart 2021
Pinksteren 2021
Kerstmis 2021
Oud en Nieuw 2021
Opnieuw beginnen
Zoek op regio
Verfijn uw resultaten
Huisdieren
Internet
Prijsindicatie
-
Vakantiehuizen Langweer
Sorteer
Laagste prijs
Hoogste prijs
8.6
€ 485,-
Langweer, vakantiehuis voor 8 personen op villapark
Langweer, prachtig vakantiehuis in friesland. mooi 6-8 perso... lees meer
Friesland - Langweer
  • 8
  • 4
  • 2
Meer info

Vakantiehuizen Langweer

Vakantiehuizen nabij Langweer

Deze nette vakantiehuizen liggen op korte afstand van het Friese plaatsje Langweer. Een 4 persoons vakantiehuis en een 8 persoons vakantieboerderijtje op een leuk familiepark. Beide keurig nette en compleet ingerichte vakantiewoningen waar u prima kunt verblijven wanneer u naar Friesland komt. Met uw gezinnetje huurt u een leuk vakantiehuisje met ruime tuin of wanneer opa en oma ook gezellig meekomen dan huurt u een ruim 8 persoons vakantiehuis nabij Langweer.

Langweer is een pittoresk dorpje gelegen aan een van de Friese meren. Door haar centrale ligging is Langweer een ideale uitvalsbasis om prachtige zeiltochten te maken. Sneek, Heeg, Lemmer, Sloten en andere gezellige watersportplaatsen zijn prima te bereiken per boot. In het kleine centrum van het dorp zijn nog veel oude en prachtige gebouwen bewaard gebleven. De eeuwenoude lindebomen geven de hoofdstraat een prachtig aanzien. Verder activiteiten voor een dagje uit zijn: zeilen met een polyvalk op de Friese meren, sloepvaren, fietsen langs de waterkant over de mooi aangelegde fietspaden, wandelen in de bossen, zwemmen in het subtropisch zwembad te Joure of golfen op de naast gelegen 18-holes golfbaan in de bossen tussen Langweer en Sint Nicolaasga.

Langweer ligt centraal in het Friese Merengebied zodat u vanuit Vakantiepark Eijsinga State de provincie Friesland prima kunt gaan ontdekken. Naast Langweer zijn er in Friesland nog een aantale leuke watersportdorpen aan de Friese meren te vinden. In de omgevingen vindt u vele leuke particuliere vakantiehuizen in Friesland welke u kunt huren of bijvoorbeeld ook mooie en nette vakantiehuizen op de diverse vakantieparken in Friesland. Ga het beleven in Friesland.