Kies een land
Nederland
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Zoek vakantiehuisje
Kies een land
Nederland
Kies een regio
Waddenzee
Zuidoost-Friesland
IJsselmeerkust
Friese Meren
Lauwersmeer
Friesland
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Speciale periode
Pasen 2020
Hemelvaart 2020
Pinksteren 2020
Kerstmis 2020
Pasen 2021
Hemelvaart 2021
Pinksteren 2021
Kerstmis 2021
Oud en Nieuw 2021
Opnieuw beginnen
Zoek op regio
Verfijn uw resultaten
Huisdieren
Internet
Prijsindicatie
-
Vakantiehuizen Friesland

Vakantiehuizen Friesland

Zoek en boek online uw vakantiehuisje in Friesland.

Zeker in de provincie Friesland is het heerlijk vertoeven tijdens uw weekendje weg in eigen land of tijdens uw vakantie. Zoekt u een particulier vakantiehuis in Friesland of een goedkoop vakantiehuisje in Friesland ? Friesland heeft zelf veel mooie plekjes die zeker de moeite waard zijn om eens te bezoeken en waar wij ook prachtige nette vakantiewoningen verhuren. Wilt u eens lekker uitwaaien aan de IJsselmeerkust? Of wilt u gezellig gaan fietsen met uw vrienden langs de Friese meren of door de mooie Gaasterlandse bossen? Vergeet uw dagelijkse beslommeringen en ga genieten in een heerlijk vakantiehuisje op één van onze vele vakantieparken in Friesland. Bij VakantieFriesland.com zult u zeker uw gewenste vakantiehuis gaan vinden.

Friesland is een uitstekend gebied voor watersporters, voor een fietsvakantie en voor de cultuurliefhebbers. Het mooie weidse Friese landschap met boerderijen en koeien en fraaie natuurschoon geven u een heerlijk vakantiegevoel. Veel weilanden zijn terug gegeven aan de natuur en er is een mooi geheel van natuurlijke gewassen ontstaan. Prachtige landschappen, bossen, cultuur, Friese dorpjes en veel water zijn de ingrediënten voor een geslaagde vakantie in Friesland.

Bekijk op Vakantiefriesland.com de diverse vakantiehuizen in Friesland. Bungalow voor 6 personen in het Lauwersmeergebied in noord Friesland, luxe vakantiehuizen aan de Friese meren, luxe en eenvoudige vakantiehuisjes in het bos, bungalowpark bij de Waddenzee tot diverse vakantiewoningen aan de IJsselmeerkust. Kies uw favoriete vakantiehuis en boek deze eenvoudig en snel op www.vakantiefriesland.com . Na een korte controle van een van onze medewerkers krijgt u al snel de reserveringsbevestiging met alle boekings gegevens per email toegezonden.