Kies een land
Nederland
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
  • USP
  • USP
  • USP

Uw huis verhuren ?

Verhuur uw vakantiehuis samen met Vakantiefriesland.com

Bent u eigenaar van een leuk vakantiehuis en u wilt graag de bezettingsgraad van uw vakantiewoning verhogen dan helpen wij u daar graag mee. Wij van Vakantiefriesland.com houden ons al geruime tijd (sinds 1999) bezig met de professionele verhuur van particuliere vakantiehuizen en bungalows op vakantieparken in de mooie provincie Friesland. Geniet u graag zelf van uw vakantiehuis, maar vindt u het jammer dat uw huis vaak leeg staat? Heeft u geen tijd of zin in een actieve promotie van uw vakantiehuis en ook geen zin de administratieve rompslomp hiervan ?

Bij www.vakantiefriesland.com bent u aan het juiste adres! Met ongeveer 15 jaar ervaring in huur en verhuur van diverse vakantiehuizen ondersteunen wij ook u graag om uw verhuurprognose te bereiken.

Met onze flexibele verhuurformule zonder risico behaalt u met minimale inspanningen een maximaal rendement.  

Uw vakantiehuis wordt met een uitgebreide fotoreportage, filmreportage, klantwaarderingen en huisbeschrijving gepresenteerd op onze websites. Ook kunt u zelf van uw vakantiehuis gebruik blijven maken. U kunt periodes in ons systeem afblokken waar u zelf graag gebruik van wilt maken. Een actuele bezetting is echt van belang aangezien alle vakantiehuizen online boekbaar zijn.

Wij als platform bieden u een persoonlijke webpagina waar u alle boekingen van uw huis kunt bekijken. U kunt via uw persoonlijk login codes de beschikbaarheid altijd actueel behouden. U bepaald zelf wanneer wij uw woning kunnen verhuren. Eigen gebruik of eigen gasten is uiteraard zonder kosten. Ook heeft u toegang om zelf de Last-Minute kortingen, faciliteitenlijst, Tips Huiseigenaar en de foto’s te beheren.

Wij als platform verzorgen de huispresentaties op onze websites. Daarnaast zorgen wij voor een uitstekende vindbaarheid in de Nederlandse en Duitse zoekmachines en via onze partnerprogramma`s. Uiteraard maken wij volop gebruik van de social media zoals Facebook en Twitter. Ook via de offline marketing scoren we nog steeds goed. 

Graag willen wij van VakantieFriesland.com u ondersteunen in de verhuur van uw vakantiehuis. Zodra u aangeeft uw vakantiehuis door ons te willen laten verhuren maken wij graag een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek en een bezichtiging. Het is voor beide partijen fijn om te weten met wie we samenwerken.

U zult al snel merken dat het team van Vakantiefriesland.com met toewijding en een goede inzet plus een goede regionale kennis er voor zorgt dat er al snel gasten van uw vakantiehuis en de provincie Friesland komen genieten.

VakantieFriesland.com is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. Onze werkwijze en gehanteerde voorwaarden worden jaarlijks gecontroleerd op conformiteit met relevante wet en regelgeving en de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org .

Heeft u belangstelling en wenst u meer informatie over een mogelijke verhuursamenwerking met Vakantiefriesland.com dan vernemen wij dat graag van u.

Team Vakantie Friesland Vakantiehuizen

info@vakantiefriesland.com

Tel: 0514-521273

 

Download hier de Thuiswinkel voorwaarden, Algemene huurvoorwaarden Vakantiehuizen