Kies een land
Nederland
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Zoek vakantiehuisje
Kies een land
Nederland
Kies een regio
Waddenzee
Zuidoost-Friesland
IJsselmeerkust
Friese Meren
Lauwersmeer
Friesland
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Speciale periode
Pasen 2020
Hemelvaart 2020
Pinksteren 2020
Kerstmis 2020
Pasen 2021
Hemelvaart 2021
Pinksteren 2021
Kerstmis 2021
Oud en Nieuw 2021
Opnieuw beginnen
Zoek op regio
Verfijn uw resultaten
Huisdieren
Internet
Prijsindicatie
-
Sneekweek

Sneekweek

Top zeilevenement in Friesland

De Sneekweek is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt georganiseerd door de watersportvereniging van Sneek en de gemeente Súdwest-Fryslân. Sneek is het centrum van de watersport in Friesland. Tijdens deze week zijn er elke dag zeilwedstrijden in verschillende categorieën op het Sneekermeer. Tevens worden er verschillende feestelijke activiteiten georganiseerd in Sneek, zoals een vlootschouw. De vlootschouw vormt al geruime tijd de opening van de Sneekweek voor het publiek. Tijdens de vlootschouw presenteren alle deelnemende zeilklassen zich aan het publiek. De Commissaris van de Koningin of de Burgemeester van Sneek neemt de vlootschouw af. De vlootschouw wordt gehouden in de Kolk, voor de bekende Sneeker Waterpoort en trekt door de grachten van de binnenstad van Sneek. Tijdens de Sneekweek is er in het gehele centrum een groot muziekfestival.

Het gezellige Friese stadje Sneek is vanuit de hele provincie Friesland eenvoudig en snel te bereiken. Wanneer u een leuk vakantiehuis in het Friese merengebied huurt dan bent u binnen 30 minuten al in Sneek om van de Sneekweek te genieten. In Sneek en aan het Sneekermeer kunt u een leuke appartement aan het water huren. Klik hier voor leuke vakantiehuizen en appartementen bij de Friese meren. Ook wanneer u een van de vrijstaande vakantiehuizen nabij de Waddenzee of een bungalow aan het Lauwersmeer dan bent u binnen afzienbare tijd in het bruisende Sneek.

De Sneekweek is een aanrader voor jong en oud dus huur een heerlijk vakantiehuisje in Friesland en geniet samen met de Friezen van Friesland.