Kies een land
Nederland
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen

Verzekeringen

Ga goed verzekerd op reis.

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Maar wat als uw geboekte vakantie plotseling niet door kan gaan. Of wat als u halverwege naar huis moet ? Een zorgeloze vakantie begint met goede voorbereidingen. Het regelen van uw verzekeringen is daar een onderdeel van. VakantieFriesland.com werkt samen met Europeesche Verzekeringen, zij zijn al jaren de reisverzekeraar bij uitstek. Mocht er toch iets vervelends gebeuren dan bent u Europeesche Verzekeringen uitstekend beschermd tegen de eventuele gevolgen. Onverwachts hulp nodig? Dan is de Europeesche Hulplijn dag en nacht bereikbaar.

Vanaf 1 augustus 2014 bieden wij de Kortlopende Allrisk Annuleringsverzekering aan.

Als uw vakantie niet doorgaat .........

Het kan altijd gebeuren dat een reis niet door kan gaan of vroegtijdig beëindigd dient te worden. Bijvoorbeeld als gevolg van ziekte of een ongeval. Dankzij de Allrisk Annuleringsverzekering kunt u in zo'n geval de verschuldigde huursom vergoed krijgen. Wij bieden u de complete Allrisk Annuleringsverzekering aan omdat deze verzekering u het volledige huurbedrag terug betaalt als u uw vakantie vroegtijdig moet beëindigen. Dus ook de dagen die u er al op heeft zitten.

Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u de door u geboekte reis annuleert ? Kies dan voor onze Allrisk Annuleringsverzekering. U kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar mag zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld om dat uw beste vriend(in) erstig ziek wordt, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen. 

Wat kost de verzekering?

De premie voor de kortlopende Allrisk Annuleringsverzekering is 7 % van de huursom. De poliskosten bedragen € 3,75. Over de premie en de poliskosten is 21% assurantiebelasting verschuldigd. Prijzen en assurantiebelasting zijn onderhevig aan (wettelijke) wijzigingen.

Algemene voorwaarden kortlopende Allrisk annuleringsverzekering.

De kortlopende reisverzekering

Het zal u tijdens uw vakantie maar overkomen: u wordt bestolen, krijgt pech onderweg of moet naar het ziekenhuis. Op die momenten is het prettig om te weten dat er van Europeesche altijd iemand voor u klaar staat.

Onder de basisdekking van de kortlopende reisverzekering valt:

- Personenhulpverlening

- Telecommunicatiekosten

- Buitengewone kosten

- Bagage

Algemene voorwaarden kortlopende reisverzekering.