Kies een land
Nederland
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Zoek vakantiehuisje
Kies een land
Nederland
Kies een regio
Waddenzee
Zuidoost-Friesland
IJsselmeerkust
Friese Meren
Lauwersmeer
Friesland
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Speciale periode
Pasen 2020
Hemelvaart 2020
Pinksteren 2020
Kerstmis 2020
Pasen 2021
Hemelvaart 2021
Pinksteren 2021
Kerstmis 2021
Oud en Nieuw 2021
Opnieuw beginnen
Zoek op regio
Verfijn uw resultaten
Huisdieren
Internet
Prijsindicatie
-
Overnachten in Friesland

Overnachten in Friesland

Heerlijk slapen in een vakantiehuis in Friesland.

Overnachten in Friesland doen veel mensen graag in een fijn vakantiehuis. U heeft de keus om te overnachten in een luxe vakantiehuis aan het water in het Friese merengebied of u kunt ook overnachten in een goedkoop vakantiehuisje in een karakteristiek Fries dorpje. Overnachten in Friesland in een appartement in Gaasterland of overnachten in een 6 persoons bungalow op een vakantiepark in het bos in Oudemirdum is ook populair onder de Friesland toeristen. Veel mensen vinden het ook fijn om te overnachten in een particulier vakantiehuis of een rustig landelijk gelegen vakantiehuisje. 

Een hotel in Friesland of een leuke camping in Friesland behoort tot de mogelijkheden om te overnachten. Vele mensen geven er toch duidelijk de voorkeur aan om te overnachten in een Fries vakantiehuis. Meer comfort, een eigen toilet, een ruime woonkamer en niet te vergeten een eigen tuin met terras. Wanneer de kinderen veilig en wel liggen te slapen dan vermaakt u zich goed in uw ruime en warme vakantiehuis.

Na een goede nachtrust vermaakt u zich prima in Friesland. Bezoek eens enkele van de diverse Friese musea of een inspirerende kunstgalerij. Stap op de fiets of trek uw wandelschoenen aan om al het natuurschoon van Friesland te ontdekken. Overdag koopt u een heerlijke Friese nagelkaas of een lekker Fries suikerbroodje om er `s avonds in uw vakantiehuis bij de Friese meren van te genieten. Vergeet ook niet voor het slapen gaan de Friese kruidenbitter Berenburg te drinken. U bent er dan bijna wel zeker van dat u goed overnacht in uw Friese vakantiehuis.