Kies een land
Nederland
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Zoek vakantiehuisje
Kies een land
Nederland
Kies een regio
Waddenzee
Zuidoost-Friesland
IJsselmeerkust
Friese Meren
Lauwersmeer
Friesland
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Speciale periode
Pasen 2020
Hemelvaart 2020
Pinksteren 2020
Kerstmis 2020
Pasen 2021
Hemelvaart 2021
Pinksteren 2021
Kerstmis 2021
Oud en Nieuw 2021
Opnieuw beginnen
Zoek op regio
Verfijn uw resultaten
Prijsindicatie
-
Kite surfen Friesland
Er is geen data gevonden.

Kite surfen Friesland

Actieve vakantie in Friesland.

Voor de sportieve vakantiegangers onder ons is Friesland de provincie bij uitstek om te kitesurfen. Zo zijn er tal van watersporten die je kunt uitoefenen op een van de Friese wateren. Neem bijvoorbeeld Kitesurfen, dit is een van de snelst groeiende watersporten ter wereld. Het is een sport die uitgeoefend kan worden door jong en oud.

Er zijn dan ook vele locaties om deze sport of een andere boardsport uit te oefenen. In Workum heb je een van de beste kite spots van Friesland. Stel je eens voor, lekker vanuit een heerlijk landelijk gelegen vakantiehuisje naar het mooiste en beste kite spots op het IJsselmeer.  Hier kun je de hele dag genieten van het strand, zon en het heerlijke windje wat er altijd staat op het water. Ook zijn er nog andere prachtige plaatsen om een watersport uit te oefenen, neem bijvoorbeeld Het Mirnser Klif, dit prachtige klif licht op een geweldige plek aan het IJsselmeer pal tegen het Rijsterbos. Deze locatie is niet alleen geweldig om te kitesurfen ook kun je hier met je gezin naar toe om lekker te zwemmen en te spelen. Voor de kinderen is er voldoende ruimte en zijn er een aantal speeltoestellen, ook is het zeer geschikt voor kleine kinderen, dit doordat het water heel lang ondiep is. Op deze locatie staat een paviljoen waar je een heerlijk verkoelend drankje of ijsje kunt halen. Naast deze tweetal kite spots zijn er ook nog een aantal andere locaties waaronder Harlingen, Makkum en Hindeloopen.

Ben je wel van de watersporten maar is dit wat te gewaagd voor je dan zijn er ook nog tal van andere watersporten die je kunt uitoefenen in Friesland. Zo kun je ook bijvoorbeeld gaan kanoën door het karakteristieke dorpje Balk.

Bent uw enthousiast geworden van één van deze watersporten, kijk dan op onze website voor leuke accommodaties in de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan een vakantiehuis aan de Friese meren of één van onze particuliere vakantiehuizen.

Kitesurfschool KiteMobile is DE kitesurfschool van Friesland.
De erkende kiteschool geeft sinds 2000 kitesurfles aan de Friese IJsselmeer kust met Workum als basisstation.
KiteMobile geeft uitsluitend kitesurf cursussen met opgeleide instructeurs, de nieuwste materiaal en in ondiep water.
Voor de gevorderde kitesurfers organiseert KiteMobile speciale workshops zoals hydrofoilen, big air, en speciale kidsdagen voor een super tarief.
Boek online je kitesurfles en geniet van deze prachtige watersport in Friesland.