Kies een land
Nederland
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Zoek vakantiehuisje
Kies een land
Nederland
Kies een regio
Waddenzee
Zuidoost-Friesland
IJsselmeerkust
Friese Meren
Lauwersmeer
Friesland
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Speciale periode
Pasen 2020
Hemelvaart 2020
Pinksteren 2020
Kerstmis 2020
Pasen 2021
Hemelvaart 2021
Pinksteren 2021
Kerstmis 2021
Oud en Nieuw 2021
Opnieuw beginnen
Zoek op regio
Verfijn uw resultaten
Huisdieren
Internet
Prijsindicatie
-
Herfstvakantie Friesland

Herfstvakantie Friesland

Beleef Friesland in de Herfstvakantie

De herfstvakantie is in aantocht, even er lekker op uit met het hele gezin. Gaasterland is een leuke bosrijke en waterrijke omgeving in Friesland waar je heerlijk van de natuur kan genieten. Heel geschikt voor uw wandel en of fietsvakantie in Friesland. In de herfstvakantie worden er dan in deze omgeving ook tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud zoals; Gaasterlandse Natuurweek , Zeilrace / Strontrace in Workum of ontdek het karakteristieke stadje Hindelopen met zijn schattige huisjes en leuke museums ( het Friese schaatsmuseum en de Hindeloper schilderkunst). Vind uw het leuk om één van deze activiteiten te bezoeken misschien is het dan een idee om een huisje te boeken midden in de bossen in Oudemirdum, hier kun je op een zondagochtend na een lekkere brunch door de bossen lopen en op zoek gaan naar allerlei mooi bladeren, takken, kastanjes en paddenstoelen. Heerlijk met je gezin vertoeven in het mooie kleurrijke bos. Ook kun je er voor kiezen om in een luxe appartement in Harich te verblijven.

Op een regenachtige dag in de herfstvakantie in Friesland is het heerlijk om met je gezin naar een subtropisch zwembad te gaan. Vanuit je vakantiehuis aan het Tjeukemeer ben je al snel in Joure, hier is een mooi subtropisch zwembad met veel faciliteiten voor jong en oud, denk bijvoorbeeld aan de verschillende zwembaden, peuter bad, glijbanen, sauna en zonnebanken. In Friesland zijn ook veel grote vakantiehuizen te reserveren zodat u zich tijdens wat minder weer binnen prima met elkaar kunt vermaken.

Ook kun je met je gezin een kijkje nemen op de boerderij, hier kunnen de kinderen kijken wat er zoal allemaal gebeurd op de boerderij. De kinderen kunnen meehelpen met het melken en voeren van het vee. Het is zeer leerzaam en zeker een leuke activiteit voor in de herfstvakantie. Bekijk ons vakantiehuis bij de boerderij in Woudsend.

Friesland heeft ook een aantal grote steden waar je gezellig kunt gaan winkelen, een aantal leuke steden zijn Leeuwarden , Sneek, Heerenveen en Franeker. Deze steden hebben op cultureel gebied veel te bieden maar hier kun je ook een gezellig dagje gaan winkelen met daaraan sluitend heerlijk uit eten in één van de vele restaurants.

Kortom in Friesland zijn er tal van leuke activiteiten voor jong en oud te beleven in de herfstvakantie.