Kies een land
Nederland
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Zoek vakantiehuisje
Kies een land
Nederland
Kies een regio
Waddenzee
Zuidoost-Friesland
IJsselmeerkust
Friese Meren
Lauwersmeer
Friesland
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Speciale periode
Pasen 2020
Hemelvaart 2020
Pinksteren 2020
Kerstmis 2020
Pasen 2021
Hemelvaart 2021
Pinksteren 2021
Kerstmis 2021
Oud en Nieuw 2021
Opnieuw beginnen
Zoek op regio
Verfijn uw resultaten
Huisdieren
Internet
Prijsindicatie
-
Grote vakantiehuizen

Grote vakantiehuizen

Familieweekend of vriendenweekend in Friesland

Familieweekend in Friesland of een uitje met vrienden tijdens een vriendenweekend in Friesland. Wat een gezelligheid met elkaar onder een dak in een leuk en groot vakantiehuis in Friesland. Overdag heerlijk met elkaar fietsen in Friesland en in de avonduren lekker genieten met elkaar van een goed glas wijn en een heerlijke maaltijd. Lekker bijkletsen met elkaar en af en toe een goede grap komt de gezelligheid ten goede. In de zomermaanden is het leuk om met elkaar te zeilen op de mooie Friese meren en voor velen is het ook echt heerlijk om met elkaar te wandelen in Friesland. De provincie kent vele mooie streken waar u heerlijk tot rust komt in de natuur. Friesland is top voor een weekendje weg in eigen land

Wat u ook zoekt in Friesland zult u hier vast en zeker gaan vinden. Wanneer u nu komt voor een weekendje Friesland of voor een vakantie in Friesland zoek en boek dan hier uw ideale vakantiehuis in Friesland. Van een goedkoop vakantiehuisje in Friesland tot een luxe vakantiehuis op een van de vakantieparken in Friesland aan het water. Komt u om te zeilen dan vindt u in het Friese merengebied leuke vakantiehuizen van waaruit u vaak zo de Friese meren op vaart. Laat u verassen.

Grote vakantiehuizen in Friesland. 8 persoons vakantiehuis in Koudum. 10 persoons vakantiewoning in Gaasterland. 10 persoons vakantieboerderij in Scherpenzeel. 8 persoons vakantiehuis Langweer, 8 persoons bungalow aan de jachthaven van Hindeloopen, 6-8 persoon vakantiebungalow in Oudemirdum, 8 persoons vakantiewoning Hemelum, ruim vakantiehuis aan het water in Woudsend, 8 persoons vakantievilla in Balk aan het Slotermeer, 8 persoons grachtenpand in Franeker, 8 persoons vakantiehuis nabij Lemmer, Groepsboerderij nabij Makkum, landelijke gelegen vakantiehuis voor 6 tot 8 personen nabij Woudsend, Groepaccommodatie in Friesland. Vakantieboerderij voor 20 personen in Oostermeer. Twee 6 persoons bungalows bij elkaar op een vakantiepark in Friesland.

Kortom, voor wat grotere vakantiehuizen kunt u in Friesland prima terecht.