Friesland

Friesland ofwel Fryslân een prachtige provincie in Nederland, waar je tijdens je vakantie tal van leuke activiteiten kunt doen. Geniet van de prachtige Friese meren of Gaasterlandse bossen. Ontdek Friesland op de fiets of ga actief het water op. In Friesland kunt u eindeloos genieten. Wij geven u graag wat meer informatie.

Al zin in een vakantie? Huur dan direct een vakantiehuisje 

Vakantiehuisje huren

We hebben een aantal leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet. 

schaatseninfriesland-1280x1280

Friesland is schaatsland! Er zijn vele plekken waar je overdekt kunt schaatsen en heb je geluk dan kun je ook op vele plekken buiten schaatsen 

Lees meer
fietseninfriesland-1352x1352

Heerlijk op de fiets het mooie en gevarieerde landschap van Friesland verkennen? Goed idee! Friesland is de plek op op pad te gaan op de fiets.

Lees meer
watersportinfriesland

Met al die Friese meren is Friesland de place-to-be voor een heerlijke watersport vakantie. 

Lees meer

Friesland is de vakantiebestemming voor een vakantie aan het water.  Friesland, watersportprovincie nummer 1 van Nederland. Leer Friesland kennen vanaf het water van de Friese meren. Zeker tijdens een tocht over de meren, door de vele kanalen of juist in de hele stille watertjes ziet u hoe mooi de provincie Friesland eigenlijk wel is. Vanaf het water krijgt u pas echt een mooi beeld van Friesland en op het water komt u pas echt goed tot rust.

Lees meer
stavoren-modern-vakantiehuis-aan-het-water-in-stavoren_39943_zoom

Van plan om een weekendje weg te gaan? Dan is Friesland misschien wel iets voor jullie. Met de gezellige dorpjes, wateren en bossen is Friesland gevarieerd en dus de ideaale plek voor een weekendje weg. We geven je graag wat leuke tips voor een heerlijk weekend samen. 

Lees meer