Kies een land
Nederland
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Zoek vakantiehuisje
Kies een land
Nederland
Kies een regio
Waddenzee
Zuidoost-Friesland
IJsselmeerkust
Friese Meren
Lauwersmeer
Friesland
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Speciale periode
Pasen 2020
Hemelvaart 2020
Pinksteren 2020
Kerstmis 2020
Pasen 2021
Hemelvaart 2021
Pinksteren 2021
Kerstmis 2021
Oud en Nieuw 2021
Opnieuw beginnen
Zoek op regio
Verfijn uw resultaten
Huisdieren
Internet
Prijsindicatie
-
Fietsen in Friesland

Fietsen in Friesland

Ga heerlijk fietsen vanuit uw vakantiehuis in Friesland.

Actieve fietsvakantie in Friesland. Kom toch heerlijk genieten van het mooie Friesland. Stap heerlijk pittig op uw fiets om de mooiste en meest natuurrijke provincie van Nederland te ontdekken. Fietstocht langs de Friese meren of een prachtige tocht door de Friese bossen. Kom heerlijk genieten van de frisse lucht in de Gaasterlandse bossen of in het Drents Friese woud. Vergeet zeker niet om enkele van de Friese 11 steden per fiets te bezoeken. Onderweg een korte pauze om bijvoorbeeld in Sneek, Sloten, Stavoren of in Leeuwarden een kop koffie drinken voordat u weer heerlijk op de fiets stapt om Friesland verder te ontdekken. Geniet na uw "Ontdek Friesland" tocht van een heerlijk maaltijd en een heerlijk glaasje Friese Berenburg.

Mooie vakantiehuizen, bungalows, appartementen en villa aan het water in Friesland. Fietsen in Noord Nederland kunt u het best doen in onze nuchtere provincie Friesland. De Friezen nodigen u ook uit om naast het fietsen ook een heerlijke wandeltocht in de Friese natuur te maken. Heeft u een overnachtingsplek nodig om te fietsen in Friesland dan verwachten we zeker dat u op onze website een juiste accommodatie in Friesland zult vinden. Even helemaal tot rust komen in Friesland is goed voor uw fysieke en geestelijke gesteldheid. Boek hier uw fietsvakantie of wandelvakantie in Friesland.

Fietstocht in Friesland, fietsen langs de Friese meren, actief op pad door de Gaasterlandse bossen, 50+ fietstocht in Friesland, fietsen in Friesland, fietsen in het uitgestrekte Lauwersmeergebied, Elfsteden fietstocht, fietstocht langs de Friese IJsselmeerkust. Maak een heerlijke fietstocht vanuit uw vakantiehuis in Friesland.