Kies een land
Nederland
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Zoek vakantiehuisje
Kies een land
Nederland
Kies een regio
Waddenzee
Zuidoost-Friesland
IJsselmeerkust
Friese Meren
Lauwersmeer
Friesland
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Speciale periode
Pasen 2020
Hemelvaart 2020
Pinksteren 2020
Kerstmis 2020
Pasen 2021
Hemelvaart 2021
Pinksteren 2021
Kerstmis 2021
Oud en Nieuw 2021
Opnieuw beginnen
Zoek op regio
Verfijn uw resultaten
Huisdieren
Internet
Prijsindicatie
-
Bungalowpark Noordwolde
Sorteer
Laagste prijs
Hoogste prijs
8.2
€ 240,-
Noordwolde, 6 persoons vakantiebungalow op park, type b
Deze nette vakantiebungalow (b) in noordwolde staat op een z... lees meer
Friesland - Noordwolde
  • 6
  • 3
  • 2
Meer info
8.5
€ 195,-
Noordwolde, Bungalow op vakantiepark bij bos en meer, type A
Deze nette vakantiebungalow (a) is gelegen op een leuk, ruim... lees meer
Friesland - Noordwolde
  • 6
  • 3
  • 2
Meer info

Bungalowpark Noordwolde

Leuke 6 persoons bungalow op vakantiepark in Noordwolde

Nette 4 persoons en 6 persoons vakantiehuizen op een leuk familiepark. Keurig en net ingerichte vrijstaande vakantiehuisjes. Van eenvoudige bungalow tot luxe vakantiebungalow.

Recreatiepark Het Bosmeer bevindt zich ongeveer 500 meter van het Rotandorp Noordwolde ”Vlechtdorp van Nederland”. Noordwolde ligt zo ongeveer op het “drie provinciënpunt” op de grens van Zuidwest Drenthe, Kop van Overijssel en Zuidoost Friesland, een bijzonder mooi gebied. Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is één van de grootste natuurgebieden van Nederland. In het jaar 2000 werd ruim 6000 hectare bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden aangewezen als nationaal park. Het Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe ligt op + 18 km van Noordwolde. Een groot bos- en heidegebied waar nog een schaapskudde aanwezig is. Even buiten Dwingeloo, aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld, vindt u Planetron Cinedome. Het Nationaal Park de Weerribben in de Kop van Overijssel ligt op + 18 kilometer afstand van Noordwolde. De weerribben is een bijna 3500 ha. groot, waterrijk gebied. Samen met de nabij gelegen "Wieden" (bij Giethoorn) spreken we zelfs, met ongeveer 7000 ha. natuur, van het belangrijkste moerasgebied van heel Noord - West Europa.

Geeft u toch de voorkeur aan een landelijk gelegen vakantieboerderijtje net buiten Noordwolde dan kan dat natuurlijk ook heel leuk zijn. Echt een karakteristiek Oud-hollands boerderijtje is voor de liefhebber een top vakantiehuisje in Friesland. Of kiest u toch voor een ander vakantiepark in Friesland.

Het vakantiepark is omgeven door weiden, wouden, meren en moerassen, en is uitermate geschikt voor verkenning te voet, op de fiets of per auto / motor. Wilt u er even heerlijk tussenuit, lekker rustig genieten van deze prachtige omgeving, of actief bezig zijn in de bos- en/of waterrijke omgeving, neem contact op en bezoek dan graag ons bungalowpark.

Bungalowpark Het Bosmeer, het recreatiepark (familiepark) voor rust, ruimte, natuur en ontspanning. Echt heel leuk om te fietsen in Friesland. Boek hier online uw vakantiehuis in Noordwolde en ga vanuit hier Friesland, Drenthe en Overijssel ontdekken.