2 Gevonden
Filter
Sluiten
Filter
Prijs
Huisdieren
Internet

Bungalowpark Noordwolde

Nette 4 persoons en 6 persoons vakantiehuizen op een leuk familiepark. Keurig en net ingerichte vrijstaande vakantiehuisjes. Van eenvoudige bungalow tot luxe vakantiebungalow.

Recreatiepark Het Bosmeer bevindt zich ongeveer 500 meter van het Rotandorp Noordwolde ”Vlechtdorp van Nederland”. Noordwolde ligt zo ongeveer op het “drie provinciënpunt” op de grens van Zuidwest Drenthe, Kop van Overijssel en Zuidoost Friesland, een bijzonder mooi gebied. Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is één van de grootste natuurgebieden van Nederland. In het jaar 2000 werd ruim 6000 hectare bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden aangewezen als nationaal park. Het Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe ligt op + 18 km van Noordwolde. Een groot bos- en heidegebied waar nog een schaapskudde aanwezig is. Even buiten Dwingeloo, aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld, vindt u Planetron Cinedome. Het Nationaal Park de Weerribben in de Kop van Overijssel ligt op + 18 kilometer afstand van Noordwolde. De weerribben is een bijna 3500 ha. groot, waterrijk gebied. Samen met de nabij gelegen "Wieden" (bij Giethoorn) spreken we zelfs, met ongeveer 7000 ha. natuur, van het belangrijkste moerasgebied van heel Noord - West Europa.

Geeft u toch de voorkeur aan een landelijk gelegen vakantieboerderijtje net buiten Noordwolde dan kan dat natuurlijk ook heel leuk zijn. Echt een karakteristiek Oud-hollands boerderijtje is voor de liefhebber een top vakantiehuisje in Friesland. Of kiest u toch voor een ander vakantiepark in Friesland.

Het vakantiepark is omgeven door weiden, wouden, meren en moerassen, en is uitermate geschikt voor verkenning te voet, op de fiets of per auto / motor. Wilt u er even heerlijk tussenuit, lekker rustig genieten van deze prachtige omgeving, of actief bezig zijn in de bos- en/of waterrijke omgeving, neem contact op en bezoek dan graag ons bungalowpark.

Bungalowpark Het Bosmeer, het recreatiepark (familiepark) voor rust, ruimte, natuur en ontspanning. Echt heel leuk om te fietsen in Friesland. Boek hier online uw vakantiehuis in Noordwolde en ga vanuit hier Friesland, Drenthe en Overijssel ontdekken.

2 vakantiehuisjes gevonden
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren