Kies een land
Nederland
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Zoek vakantiehuisje
Kies een land
Nederland
Kies een regio
Waddenzee
Zuidoost-Friesland
IJsselmeerkust
Friese Meren
Lauwersmeer
Friesland
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen
Speciale periode
Pasen 2020
Hemelvaart 2020
Pinksteren 2020
Kerstmis 2020
Pasen 2021
Hemelvaart 2021
Pinksteren 2021
Kerstmis 2021
Oud en Nieuw 2021
Opnieuw beginnen
Zoek op regio
Verfijn uw resultaten
Prijsindicatie
-
Boerderijtje Zuid-Oost Friesland
Er is geen data gevonden.

Boerderijtje Zuid-Oost Friesland

Vakantieboerderijtje in Oosterstreek

Oosterstreek, boerderijtje als vakantiehuis. Een oud-Hollands boerderij is een uniek vakantiehuisje in Friesland. Voor de liefhebber is het echt een prachtig vrijstaand en rustig gelegen vakantiehuis. Klik hier voor een overzicht van leuke landelijk gelegen vakantiehuisjes in Friesland.

Houdt u niet van een bungalowpark dan is misschien een van deze twee heerlijke vakantiehuizen uw ideale accommodatie om een weekendje Friesland of zelfs uw vakantie in door te brengen. Het dorpje Oosterstreek ligt op de grens van Friesland, Overijssel en Drenthe. Leuke regio om heerlijk te fietsen en te wandelen. Het vakantieboerderijtje is een ideaal gelegen accommodatie om de drie provincies te ontdekken. Komt u ook heerlijk fietsen in Friesland. Het nabij gelegen dorp Noordwolde biedt vele faciliteiten.

Wilt u liever met de kinderen een vakantiehuis op een bungalowpark in Noordwolde huren dan kan dat ook. Noordwolde en Oosterstreek liggen op korte afstand van Heerenveen dus als u een keertje met de kinderen wilt gaan schaatsen in Thialff dan is het handig om een huisje te huren voor uw weekendje Friesland.

Zuid-Oost Friesland is de hoek van Friesland welke dichtbij Drenthe en Overijssel is gelegen. In ons aanbod vindt u hier diverse bungalows op een mooi bungalowpark. Familiepark met buitenzwembad, kinderboerderijtje en mooie speeltuinen. Houdt u meer van de rust bekijk dan eens een boerderijtje of bijvoorbeeld de mooie Boswachterswoning in Makkinga met een prive bos. Misschien is een appartement, een rietgedekte vakantiewoning of een vakantieboerderij voor 10 personen wel uw ideale vakantieadres. Prachtige bossen met prima fietspadden, wandelpaden en ruiterpaden. Ga eens lekker op pad om hier naast de mooie natuur ook de prachtige Friese dorpjes te leren kennen.