Zomervakantie? Deze vakantiehuizen in Friesland zijn nog beschikbaar

De zomervakantie is volop in gang. Heb je nog geen vakantie geboekt? Geen punt. Er zijn nog een beperkt aantal vakantiehuizen in Friesland beschikbaar. Dit zijn er drie.

Blijf jij deze zomer liever in Nederland? Je bent lang niet de enige. Voor wie nog geen vakantie geboekt heeft deze zomer hebben wij goed nieuws: er zijn nog vakantiehuizen in Friesland beschikbaar. Wees er wel snel bij!

1. Havenwoning voor 4 personen in Stavoren

Deze schattige havenwoning in Stavoren is het ultieme vakantieadres van liefhebbers van water. Je geniet hier namelijk van een prachtig uitzicht over de bijbehorende jachthaven. Met vier personen beleef je hier een zorgeloze vakantie. Een aanrader voor fietsers, wandelaars en watersporters. De omgeving is namelijk schitterend! Het IJsselmeer ligt zelfs om de hoek. 

2. Mooie bungalow voor 4 personen in Lemmer

Ben je in het bezit van een eigen boot? Dan is dit jouw ideale vakantiehuis. Deze mooie en nette bungalow voor vier personen ligt namelijk aan het open vaarwater van de Friese meren, aan de rand van Lemmer. Je kunt een boot huren, maar ook aanmeren met je eigen boot in de kleine jachthaven. Hoe leuk is dat! 

3. Vakantiehuis voor 6 personen in Koudum

Als je van rust, ruimte en comfort houdt, is dit vrijstaande vakantiehuis voor zes personen in Koudum een aanrader. Het vakantiehuis is te vinden op een ruim opgezet vakantiepark, vlakbij de Friese meren. Geniet op het zeer ruime terras in alle rust van het zonnetje. Hier viert de rustzoeker een fijne vakantie!

Klik hier voor al onze vakantiehuizen