Zevende editie van de Gaasterlandse Heuvelen Wandeltocht

Dol op wandelen en op Friesland? De Gaasterlandse Heuvelen Wandeltocht, een wandeltocht door het prachtige gebied van de Gaasterlandse bossen, wordt op zaterdag 30 juni voor de zevende keer gehouden. Meedoen kan zelfs met hele gezin.

Gaasterland hoort bij Friesland, maar het wekt niet direct die indruk. In dit stukje in de zuidwesthoek van Friesland vind je meren, vaarten en sloten. Pittoreske dorpjes worden afgewisseld met typische, weidse vergezichten en de prachtige bossen van Gaasterland. Het gebied is bij uitstek geschikt voor een prachtige wandeltocht.

Verblijf in een vakantiehuis
Wilde je altijd al naar Friesland én ben je dol op wandelen? Doe dan mee aan de wandeltocht en combineer dit met een verblijf in één van onze knusse vakantiehuisjes in Gaasterland. Dit kan zelfs met het hele gezin! Je kunt je opgeven voor een wandeltocht van 15 of 30 kilometer en de rest van het weekend genieten van wat Gaasterland nog meer te bieden heeft. 

Starttijden Gaasterlandse Heuvelen Wandeltocht
Deelnemers van de tocht van 15 kilometer mogen starten tussen 09.00 tot 10.30 uur en deelnemers van de 30 kilometer starten tussen 08.30 en 09.30 uur. Inschrijven kan op de dag van de start zelf bij Sportcomplex RKVV Bakhuizen aan de Johannes Nagelhoutlaan 24 voor 6 euro. Schrijf je je in voor 20 juni? Dan bedraagt het inschrijfgeld 6 euro. Kinderen tot en met 13 jaar betalen 3 euro inschrijfgeld bij vroegtijdig aanmelden of 3,50 euro op de dag zelf.

Inschrijven kan op hier op de website van de organisatie.