Weekendje weg met Pasen?

Zin in een lang weekend weg met Pasen? Verblijf dan op één van onze vakantieparken in Friesland. Ga je voor een korte vakantie met de hond? Een weekendje weg met zijn tweeën? Of juist met een groep? Wij bieden groepsaccommodaties tot wel 20 personen!

Friesland met Pasen

Tijdens de paasdagen kun je  in het mooie Friesland.  bijvoorbeeld “The Passion”  op Witte Donderdag in Harlingen, waai lekker uit op één van de meren en huur een bootje of fiets de Elfstedentocht. Er zijn enorm veel leuke activiteiten voor jong en oud, op het land of op het water. Vervelen doe je hier zeker niet! 

Nu horen we je denken: “wat nou als het weer niet meezit?” Natuurlijk is het nog afwachten wat het weer gaat doen maar wist je dat april in Friesland de maand is met de allerminste neerslag vergeleken met andere maanden? De kans dat je een paraplu moet meenemen is geen maand zo klein als in april! 

Korte vakantie met de hond

Heb je een hond? Dan kan jouw viervoeter uiteraard niet ontbreken. Wij bieden veel vakantiehuisjes waar huisdieren zijn toegestaan. Friesland heeft het grootste oppervlakte aan land en water in Nederland dus hier genieten jij én je hond volop van de rust en ruimte! Of ben je juist toe aan meer activiteit? In vele musea en bij  diverse evenementen zijn huisdieren gewoon toegestaan.  

Accommodatie voor iedereen

Wil je het paasweekend lekker weg met zijn tweeën? Met het gezin? Of ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in eigen land? Wij bieden huisjes voor zowel kleine gezelschappen maar ook luxe vakantiehuizen voor grotere groepen tot wel 20 personen. En wil je graag een huisje aan het water? Ook hier hebben wij voldoende mogelijkheden voor. Bekijk hier direct het aanbod. 

Bekijk hier direct het aanbod