Vier Pasen met het hele gezin in Friesland

Niets is zo fijn als een weekend uitslapen, uitgebreid ontbijten, paaseieren zoeken en tijd voor elkaar. Het paasweekend is een ideaal moment voor een weekend weg met het hele gezin. In onze vakantiehuisjes in Friesland zit je goed.

Ontdek de Friese natuur
Op zoek naar rust, ruimte en water? Gevonden! Friesland is de waterprovincie van ons land. Het is ook niet voor niets dat bijna al onze vakantiehuizen aan het water te vinden zijn. Met Pasen geniet je van de natuur die langzaam uit de winterslaap ontwaakt. Wandelingen maken, konijntjes spotten en frisse lucht inademen, en wat dacht je van varen? Het Sneekermeer, het Tjeukemeer en de Groote Brekken. Keuze genoeg om Friesland vanaf het water te ontdekken. Uiteraard kun je dit doen met je eigen boot of een bijzondere dagtocht maken op één van de vele schepen. Wat een heerlijk vooruitzicht! Breng samen tijd door met familie of vrienden. Niks hoeft en alles mag.

Een heerlijk paasontbijt
Bij Pasen hoort een heerlijk ontbijt met verse croissantjes, jus en natuurlijk: eieren! In onze vakantiehuizen in Friesland kun je uren kokkerellen, verse broodjes bakken en genieten van een kopje koffie. De keukens zijn altijd van alle gemakken voorzien. Maar eerst uitslapen, want dat is een ander voordeel van een heerlijk weekend weg.

Genoeg te doen met Pasen
Een dagje uit plannen is een goed idee met Pasen. Op Tweede Paasdag zijn bijna alle winkels geopend en vind je op de leukste plekken talloze markten. Tijd om te shoppen! Bij meubelboulevards, tuincentra, outlets, paasmarkten, overal kun je je uitleven. Ontdek de omliggende steden als Leeuwarden, Sneek, Harlingen, Dokkum, Stavoren, Hindeloopen en laat je verrassen.

Benieuwd welke huisjes in Friesland nog beschikbaar zijn tijdens Pasen? Alle last minutes vind je hier