Vier Pasen in een vakantiehuis in Friesland

Nog even en Pasen staat voor de deur. Wist je dat Friesland een zeer populaire bestemming is met Pasen? Veel van onze gasten hebben al een vakantiehuis geboekt tijdens het paasweekend. Bekijk snel welke huisjes nog beschikbaar zijn.

Pasen is perfect voor een korte break. Veel van onze gasten kiezen er daarom voor om die vrije dagen te besteden in Friesland. Bijvoorbeeld in een vakantiehuis bij het Lauwersmeer, Gaasterland of Zuid-Oost Friesland. Het fijne aan Pasen is dat je een lang weekend weg kunt: van vrijdag tot en met maandag. Veel gasten hebben al geboekt. Wacht dus niet te lang! 

Wanneer is het Pasen?

Eerste Paasdag valt altijd op een zondag. Het is de eerste zondag na de eerste volle maan in het voorjaar (dus na 21 maart). Daarmee valt Pasen altijd tussen 22 maart en 25 april. In 2022 valt Pasen op zondag 17 april en maandag 18 april. 

Een vakantiehuis boeken met Pasen

Veel van onze vakantiehuizen zitten al volgeboekt, maar er zijn er nog ruim twintig beschikbaar. Boek bijvoorbeeld een verblijf in dit luxe vakantiehuis in het Friese Akkrum. Je kunt er met vier personen verblijven. Of wat dacht je van dit schitterende en duurzame vakantiehuis in Stavoren?  Dit duurzaam gebouwde vakantiehuisje ligt aan een zeer centraal gelegen jachthaven te midden van de Friese Meren. Wil je ook je hond meenemen? Dan is deze bungalow vlakbij het Lauwersmeer jouw ideale vakantiehuis. Nogmaals: wacht niet te lang met boeken.

Klik hier voor een vakantiehuis met Pasen