Vier het Hemelvaartweekend in Friesland

Niet twee, niet drie maar vier dagen vrij! Het Hemelvaartweekend komt eraan en dat is meteen het ideale moment voor een korte break. Kom weer helemaal tot jezelf en geniet van de natuur en de rust in Friesland.

Veel mensen kiezen ervoor om tijdens Hemelvaart er even lekker tussenuit te gaan. En waar kan dat beter dan in de waterrijkste provincie van ons land? Friesland telt niet alleen talloze meren, je vindt er ook prachtige bosgebieden, eindeloze fiets- en wandelroutes en niet onbelangrijk: de Waddeneilanden! Friesland dé plek om na een lange stressvolle tijd weer even helemaal te ontspannen. Maak je klaar voor eindeloze wandelingen, relaxte vaartochten of juist even helemaal niets. De keuze is aan jou.

Steden in Friesland
Friesland is natuurlijk meer dan alleen maar water. Er zijn ook talloze leuke steden in de buurt te vinden. Ontdek de haven in Sneek, wandel door het knusse Joure of ga uren winkelen in Leeuwarden. Sluit de dag af met een heerlijk etentje en ervaar het ultieme vakantiegevoel, gewoon in eigen land!

Met Hemelvaart naar Friesland
Gun jezelf die paar dagen weg en vier je weekend in Friesland. Al onze vakantiehuizen zijn op prachtige plekken in Friesland en zelfs midden in de natuur te vinden. Ideaal om uren te kunnen wandelen, fietsen of tot rust te komen in de prachtige groene tuinen. Bekijk ons grote aanbod vakantiehuisjes, voor gezinnen, stelletjes en grote groepen en geniet.

Fijne Hemelvaart!