Vakantieparken in Friesland

Heeft u plannen om met het hele gezin een vakantiehuis in Friesland te huren? Dan bent u bij ons op het goede adres. We verhuren tientallen, persoonlijk geïnspecteerde vakantiehuizen in de meest waterrijke provincie van ons land. U kunt ervoor kiezen om een particulier vakantiehuis te huren of een vakantiehuis op een vakantiepark in Friesland.

Voordelen van een vakantiepark

Vooral met kinderen is een vakantie in een huis op een park een goed idee. Wij zetten de drie belangrijkste voordelen van een vakantie op een bungalowpark op een rij:

1 Er zijn andere kinderen in de buurt, dus geen moment verveling
2 Een park biedt faciliteiten zoals een speeltuintje of een sportterrein
3 Op een park is een animatieteam zodat ook de jongste kids zich prima vermaken

Vakantieparken in Friesland

In Nederlands zijn volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek meer dan 1100 huisjesterreinen te vinden. Het gaat daarbij om terreinen waar meerdere vakantiehuizen bij elkaar staan. Sommige terreinen hebben uitgebreide voorzieningen, bij andere parken is er soms niet meer dan een centrale parkeerplaats. De meeste huisjes parken zijn te vinden aan de kust en op de Waddeneilanden. Maar ook in Friesland zijn meer dan 100 vakantieparken te vinden.

Vakantiehuizen aan het water

Veel van de vakantieparken in Friesland liggen op mooie locaties, vaak direct aan het water. In sommige gevallen kunt u letterlijk vanaf het terras van uw vakantiehuis het water induiken. Bij sommige parken hoort ook een jachthaven, zodat u ter plaatse een bootje kunt huren.

Kies uw ideale vakantiehuis

Wat u komende vakantie ook gaat doen, als u naar Friesland wilt is het zeker de moeite waard om onze huizen te bekijken. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen en vakantieparken in Friesland zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.