Vakantiehuizen in Friesland waar de hond welkom is

Friesland is een fijne vakantiebestemming voor hondenbezitters. Uw trouwe viervoeter kan wat ons betreft gewoon mee. In een flink aantal vakantiehuizen van Vakantiefriesland.com is uw hond gewoon welkom.

In een vakantiehuis in Friesland met uw hond

Een vakantiehuis is de ideale accommodatie als u met uw hond op vakantie gaat. Uw hond heeft de ruimte, kan lekker naar buiten in de tuin of op het terras. Ook voor huizen waar uw hond welkom is, gelden natuurlijk wel regels. Zo is het meestal niet de bedoeling dat uw hond in de slaapkamers komt!

Lekker wandelen met uw hond in Friesland

In Friesland zijn nog heel veel plekken waar u uw hond gewoon lekker los kunt laten lopen. Wij zetten ons vier favoriete plekken op een rij.

Natuurgebied Bakkeveen
Zo’n 20 kilometer ten oosten van Drachten liggen de Bakkeveense duinen, een zandvlakte waar honden heerlijk kunnen ravotten. Er is ook een meertje waar honden lekker kunnen zwemmen.

Drents-Friese Wold
Op de grens tussen Drenthe en Friesland ligt het Nationaal Park Drents Friese Wold. De boswachterij Appelscha heeft twee losloopgebieden die via de 6,5 km lange ‘’natte neuzenroute’’ met elkaar zijn verbonden. Het startpunt van de route ligt bij het bezoekerscentrum aan de Terwisscha in Appelscha.

Leeuwarder Bos
Net even ten noorden van Leeuwarden ligt het 140 hectare grote Leeuwarder Bos. In het eerste gedeelte van het bos mag uw hond het hele jaar door lekker loslopen. Parkeren kunt u gratis aan de Vierhuisterweg.

Oranjewoud
Het grote Oranjewoud ligt ten oosten van Heerenveen en is eigenlijk een verzameling van een aantal voormalige landgoederen. Op een aantal plekken in het Oranjewoud mag uw hond gewoon loslopen. Op de borden in het gebied ziet uw waar.

Kies met uw hond voor een vakantiehuis in Friesland

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete hondvriendelijke vakantiewoning in Friesland selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. En natuurlijk kunt u aanvinken dat u alleen huizen wilt zien waar uw viervoeter welkom is!