Vakantiehuis in Friesland met Wifi

In Nederland kunnen we niet meer zonder internet. In Europa heeft een kwart van de bevolking nog nooit internet gebruikt, maar Nederland is daarbij zeker niet representatief. Maar liefst 94% van de huishoudens heeft een internet aansluiting.

Mobiel internet op vakantie

Ook op het gebied van mobiel internet zijn we koplopers. Bijna 90% van de Nederlandse bevolking heeft een smartphone en jongeren zonder smartphone bestaan eigenlijk niet meer. Ook op vakantie willen we graag online blijven. De belangrijkste redenen daarvoor zetten we op een rij

1 We willen in contact blijven
Social media en email zijn zo’n normaal onderdeel geworden van ons dagelijks leven dat we ook op vakantie niet zonder kunnen. Misschien willen we juist tijdens de vakantie delen wat we meemaken door het uploaden van foto’s op Facebook, Instagram, Snapchat…

2 De omgeving leren kennen
De tijd dat we nog met reisgidsen en folders in de koffer op reis gingen ligt ver achter ons. Op onze smartphone checken we snel welke restaurant in de omgeving goed beoordeeld is. We kijken online welke evenementen er tijdens ons verblijf plaatsvinden en hoe laat het museum open gaat.

3 Vermaak
Waar we vroeger hele middagen aan het kaarten en dammen waren, spelen we nu spelletjes op onze mobiel of tablet. Daarbij zijn er veel spellen die je nog steeds gezamenlijk kunt spelen, maar dan heeft u wel een internet verbinding nodig.

Huisjes met internet in Friesland

In het grootste deel van de vakantiehuizen in Friesland die wij verhuren, kunt u gelukkig helemaal gratis gebruik maken van draadloos internet. Zo kunt u ook op vakantie in een huis van Vakantiefriesland.com gewoon online gaan!

Kies een vakantiehuis met Wifi

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning met internet in Friesland selecteren. U kunt onze huizen ook sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Norg zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Bekijk snel naar onze vakantiehuizen met wifi in Friesland