Oud en nieuw vieren in Friesland? Deze huisjes zijn nog beschikbaar

Het einde van het jaar is bijna in zicht. De drukke kerstdagen zijn achter de rug, maar oud en nieuw ligt nog voor ons. Vier jij de jaarwisseling liever in rust en stilte? Dan is dit hét moment om jouw vakantiehuis in Friesland te boeken. En het mooiste van alles is: je profiteert van de beste aanbiedingen.

Het is bijna oud en nieuw. Het moment om terug te blikken en te proosten met familie of vrienden. Toch kun je de jaarwisseling ook heel anders vieren. Ga ontspannen het nieuwe jaar in en vier oud en nieuw in één van onze vakantiehuizen in Friesland. De volgende vakantiehuisjes zijn nog beschikbaar.

1. Vakantiehuis voor 6 personen bij de Waddenzee

Deze luxe bungalow is te vinden in de prachtige Friese natuur, op een keurig vakantiepark én dichtbij de Waddenzee. Met zes personen kun je hier overnachten en ontspannen de jaarwisseling vieren. Vanaf dit vakantiehuis wandel je binnen een paar minuten naar het wad. Hoe bijzonder is dat! 

2. Huisdiervriendelijk vakantiehuis in Lemmer

Hondenbaasjes opgelet! Dit vakantiehuis is nog beschikbaar tijdens oud en nieuw en er zijn zelfs twee honden welkom. Het vakantiehuis voor zes personen, gelegen net onder het Friese Lemmer in Bant, is geliefd bij rustzoekers, liefhebbers van natuur en eigenaren van honden. Hier kun je rustig van de jaarwisseling genieten. 

3. Sfeervol vakantiehuis bij Lauwersmeer

Houd je van een sfeervol ingericht vakantiehuis? Zoek dan niet verder! Deze bungalow, genaamd De Scholekster, staat op vakantiepark De Schans in Oostmahorn. Dit is pal naast het Lauwersmeer. Het vakantiehuis is gebouwd in 1980 en een aantal jaar geleden geheel gerenoveerd. Het huis is sfeervol ingericht en staat op een kavel grond van 330 m2. Lekker ruim! 

Klik hier voor meer vakantiehuizen tijdens de jaarwisseling