Met Pinksteren een vakantiehuis in Friesland huren

Wilt u het lekker lange Pinksterweekend in Friesland doorbrengen? Lekker genieten op een terras in het zonnetje aan het water? Of een mooie wandeling of fietstocht maken door de polders of de bossen in het zuiden van de provincie Friesland? Kies bij Vakantiefriesland.com voor de mooiste vakantiehuizen, villa’s of chalets met Pinksteren.

Wanneer is het Pinksteren?

Pinksteren is volgens de bijbel de dag waarop de Geest van God – de Heilige Geest – verscheen aan de apostelen van Jezus. Het is een katholieke feestdag. Ook de maandag die volgt op Pinksteren (Pinkstermaandag of tweede pinksterdag) is een vrije dag in vele Europese landen wordt gevierd met een vrije dag. Pinksteren valt in 2017 op 4 en 5 juni.

Huur een huis met Pinksteren

De natuur in Friesland is met Pinksteren op haar mooist. Frisgroene blaadjes aan de bomen en struiken en een strakblauwe lucht met aangename temperaturen. De zon heeft met Pinksteren voldoende kracht voor een drankje op het terras of een middagje zonnebaden op het water.

Boek een verblijf met Pinksteren via Vakantiefriesland.com

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning in Friesland met Pinksteren selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Friesland zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.