Met een groep naar Friesland

Zoekt u een originele bestemming om met familie, vrienden of collega’s een paar dagen weg te gaan? Heeft u wel eens aan de provincie Friesland gedacht?

Groepshuizen in Friesland

Friesland biedt alles voor een gezellig, relaxed of actief weekend met een groep. Bij Vakantiefriesland.com verhuren we een aantal vakantiehuizen voor 10 personen. We hebben zelfs een prachtige boerderij die geschikt is voor 20 personen. Deze luxe, antieke groepsboerderij ligt net buiten Makkum in het pittoreske dorp Itsegahuizum. De boerderij herbergt 4 luxe appartementen zodat u met zijn allen onder 1 dak verblijft, maar wel afzonderlijk van elkaar kunt slapen. De boerderij heeft een overdekte binnenplaats (ook ideaal als speelplaats voor kinderen) en vanuit de boerderij heeft u een heerlijk uitzicht over het vogelreservaat ‘’Kooiwaard’’.

Leuke activiteiten voor groepen in Friesland

Wilt u tijdens uw verblijf een leuke activiteit ondernemen? Wij zetten 3 originele tips voor groepsactiviteiten in Friesland op een rijtje: 

Boogschieten
Heeft u altijd al eens willen leren boogschieten? ? De Jongens van Outdoor organiseren een kennismaking met het boogschieten in Friesland. Met een groep vanaf tien personen kunt u leren boogschieten. Na een uitgebreide instructie gaat iedereen oefenen. Wanneer de groep de basis onder de knie heeft, wordt er natuurlijk een wedstrijd georganiseerd!
Meer informatie: Dejongensvanoutdoor.nl 

Solex rijden in Friesland
Hoe leuk is dat? Op een authentieke solex rijden langs de wateren en de landerijen van Friesland? In de jaren '60 van vorige eeuw was de solex niet uit het straatbeeld weg te denken, vandaag de dag wordt dit vervoermiddel eigenlijk alleen nog ter vermaak gebruikt. Partycentrum De Postwagen heeft meer dan 100 solexen te huur, voor elke groep is dit dus een geschikt uitje.
Meer informatie: Postwagen.nl 

Cursus Fierljeppen
Wat is een bezoek aan Friesland zonder kennis te maken met het polsstok springen (Fierljeppen). Fierljepvereniging De Lege Wâlden Joure verzorgt clinics waar u onder begeleiding van ervaren ‘’ljeppers’’ stap voor stap leert om een sprong over het water te maken.
Meer informatie: Fierljeppenjoure.nl 

Wij wensen u alvast een heel geslaagd groepsuitje!