Met de motor door Friesland

Friesland is een heerlijke provincie om met de motor te verkennen. Rustige wegen, historische steden, een prachtige Waddenkust … voor ervaren en minder ervaren motorrijders genieten. Huur een vakantiehuis in Friesland en maak dagelijks de mooiste ritten op de motor door deze waterrijke provincie.

Zeker doen op de motor in Friesland

Op de motor kunt u in Friesland alle kanten op. Toch geven wij u een paar suggesties die zeker de moeite van een bezoek waard zijn.

Terrasje pakken in Koudum
Koudum is een gezellige watersportplaats in het Friese merengebied. Hotel Galamadammen heet een prachtig terras aan het water. Onder het genot van een drankje kunt u hier aan- en afmerende schepen bekijken. De ideale halteplaats als u met de motor in het merengebied onderweg bent.

Motorkleding passen
In het Friese Wommels vindt u motorkleidingvoordeel.nl. Van woensdag tot en met zondag kunt u hier terecht om rond te snuffelen in een uitgebreide collectie broeken, jassen, helmen, handschoenen, schoenen en bagage.

Elfstedentocht met de motor rijden
Op deze motor-Elfstedentocht ontdek je Friesland op zijn best gedurende 240 kilometer. Je start in Makkum aan het water en rijdt zo naar Harlingen, langs het water naar de Sint Annaparochie, Dokkum door. Steek aan de monding van het Lauwersmeer het water over naar Lauwersoog en keer terug onder het Nationaal Park Lauwersmeer via de onderkant van Dokkum, naar Leeuwarden en Sneek terug naar je startpunt. Een toer waar je nog lang aan zult terugdenken.

Huur een vakantiehuis in Friesland

Als u een vakantiehuis huurt kunt u de motor voor de deur stallen en geniet u van alle comfort die u thuis ook gewend bent. Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning in Friesland selecteren. U kunt de huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Friesland zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.