Luxe vakantiehuis in Friesland

Uit onderzoek komt naar voren dat we in Nederland steeds luxer op vakantie willen. De trends in het rapport laten zien dat er ook bij de vakantiekeuze steeds meer aandacht bestaat voor duurzaamheid en kwaliteit. Ook blijkt dat eigenlijk niemand meer een vakantie boekt zonder gebruik te maken van online reviews. We blijken graag meerdere keren per jaar (kort) op vakantie te willen en we willen kiezen uit een overzichtelijk aanbod met transparante prijzen.

Bij vakantiefriesland.com houden we met alle trends rekening. Vrijwel al onze huizen hebben beoordelingen van vakantiegangers die er eerder zijn geweest. U kunt op onze site echt lastminute boeken. Zelfs aankomst op dezelfde dag is mogelijk.

Luxe vakantiehuizen in Friesland

Bij de selectie van onze huizen in de meest waterrijke provincie van ons land kiezen we voor kwaliteit, luxe en privacy. Zo verhuren we veel vrijstaande huizen en zijn vrijwel alle huizen die we verhuren voorzien van gratis Wi-Fi, een flat screen tv en zijn veel huizen voorzien van luxe boxspring bedden.

Luxe vakantieparken in Friesland

Op een luxe vakantiepark van vakantiefriesland.com heeft u faciliteiten als internet, speeltuin, sportmogelijkheden en een broodjesservice onder handbereik. En sommige luxe vakantieparken hebben ook een eigen zwembad.

Luxe groepshuizen in Friesland

Bij Vakantiefriesland.com heeft u keuze uit een aantal luxe groepsaccommodaties in Friesland. Deze luxe groepshuizen liggen op de mooiste plekjes in Friesland. Ideaal voor een familieweekend, vriendenuitje of een vakantie met meerdere gezinnen. 

Kies een luxe vakantiehuis in Friesland

Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete luxe vakantiewoning in Friesland selecteren. U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Friesland zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.