Lekker weg in eigen land tijdens de meivakantie

De meivakantie is een perfecte periode om een weekend, een midweek of een week weg te gaan. Het weer in ons land is in deze periode vaak meer dan prima. Ga je voor een actieve vakantie zoals fietsen of hou je van watersporten? Of bezoek liever een leuke stad of wandel door de uitgestrekte natuur. In Friesland is voor ieder wel wat wils!

En de meivakantie begint al goed dit jaar want met Koningsdag op de loer, hoef je enkel vrijdag 28 april vrij te nemen als je een lang weekend weg wilt. En juist deze tijd zijn er veel festivals en activiteiten in het mooie Friesland! Hieronder vind je alle informatie hierover! 

Ruim aanbod

Lekker even weg met de familie of juist alleen met je vrienden? Wij bieden je een ruim aanbod met (vakantie)huisjes tot wel 20 personen. Je vindt de vakantiehuizen door heel Friesland. Van midden de natuur tot lekker aan het water. Grote kans dus dat je tijdens je vakantie een heerlijke duik kan nemen in de Friese Meren

En kan je jouw hond niet missen? Geen probleem! In veel van de huisjes zijn huisdieren gewoon toegestaan! 

Activiteiten

Vervelen zul je je niet in Friesland. Vanaf de meivakantie zijn er namelijk enorm veel activiteiten te beleven. Ga bijvoorbeeld naar een van de zomerse festivals, tentoonstellingen, evenementen op of bij het water of maak een wandeltocht die je op de mooiste plekjes van de provincie brengen. 

Naar het aanbod