Lekker een paar dagen Friesland in de meivakantie

Hoewel het voorjaar officieel nog niet begonnen is, voelt dat wel zo! De zon schijnt, we gaan weer vaker naar buiten en de zin om lekker een paar dagen weg te gaan neemt toe. De meivakantie is daar perfect voor. Boek één van onze vakantiehuizen in Friesland en geniet van een ontspannen paar dagen weg. 

De meesten van ons kunnen niet wachten tot het voorjaar begonnen is. Velen kiezen er daarom ook voor om in de meivakantie lekker een paar dagen weg te gaan. De officiële datum van de meivakantie 2019 is van vrijdag 26 april tot en met zondag 5 mei. Dat klinkt nog ver weg, maar wacht niet te lang met boeken. De meivakantie is dit jaar zeer in trek, wees er daarom snel bij!

Boek een vakantiehuis in de meivakantie
Voor mooi weer hoef je dit jaar niet naar het buitenland. Een vakantie in eigen land wordt steeds populairder, net als een vakantie in Friesland. Logisch ook, want Friesland heeft veel te bieden op het gebied van natuur, watersport en recreatie. Vroeg boeken is wat betreft de meivakantie heel slim. Niet alleen bespaar je daar geld mee, je hebt dan ook meer kans om een vakantiehuis te vinden dat aan jouw eisen voldoet. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat het rustig is of moet er genoeg te doen zijn voor de kinderen? Bij VakantieFriesland.com is het aanbod vakantiehuizen reuze. Je vindt bij ons vakantiehuizen aan het water, op rustige locaties en vlakbij de leukste Friese steden.

Paar dagen weg
Na het boeken van een weekend of een week naar de waterrijkste provincie van ons land, kan de voorpret al beginnen. Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders steeds vaker maar wel korter op vakantie gaan. De meivakantie is daarom een hele goede optie. Even weg uit de dagelijkse sleur van werken, huishouden en andere verplichte bezigheden, maakt de vakantie een stuk prettiger. In onze vakantiehuisjes kun je rekenen op luxe, ruimte en comfort. Met het gezin, een groep vrienden of met zijn tweeën. Onze huisjes zijn altijd van alle gemakken voorzien.

Benieuwd naar ons aanbod vakantiehuizen in Friesland in de meivakantie? Klik dan snel hier.