Lanterfanten op vakantie

Wat zijn we druk tegenwoordig niet waar? Werk, familie, vrienden, internet, social media, Netflix, huishouden, verantwoord boodschappen doen, lekker koken … Logisch dat u er regelmatig even tussenuit wilt naar bijvoorbeeld een fijn vakantiehuis in Friesland.

Rustig aan in Friesland

In Friesland lijkt het leven net even een tandje minder hard te gaan. Grote drukke steden ontbreken, files zijn zeldzaam en in de gezellige dorpen en kleine steden wordt nog echt op elkaar gelet. De Friezen hebben respect en bewondering voor de natuur. Genieten van het eindeloze uitzicht dat het landschap in de provincie op veel plaatsen biedt. En zien u graag komen om met hen te genieten van al dat moois en … de rust

Lanterfanten in Beetsterzwaag

In het Friese Beetsterzwaag gaan ze nog iets verder. Daar hebben ze het lanterfanten tot levensdoel gemakt. Het leven gaat steeds sneller, hoogste tijd om te leren lanterfanten, zeggen ze in Beeststerzwaag. Het is een veredelde vorm van onthaasten, die voor het eerst werd beoefend door zwervers, straatslijpers en artiesten. Lanterfanten betekent ook genieten van verdiende vrije tijd. Het is nodig om je geest te laten ontspannen en nieuwe ideeën te bedenken.

Hoe moet je lanterfanten

Perfectie is het begin van alle ellende zeggen ze in Beetsterzwaag. Ga voor genoeg. Stop als je voldoende hebt. Als je minder consumeert geeft dat een beter gevoel en je helpt anderen door bij te dragen aan een betere wereld. In Beetsterzwaag (en op veel andere plekken in Friesland) kunt u heerlijk lanterfanten. Begin maar eens met een heerlijke wandeling in de omgeving van uw Friese vakantiehuis. Geniet van de geuren, de geluiden en het rustige tempo.

Meer informatie? Kijk maar eens op lanterfanten.nl