Fiets langs de mooiste plekjes in Friesland

Het vernieuwde fietsknooppuntnetwerk ‘Fietsnetwerk Fryslân’ is klaar. Liefhebbers kunnen vanaf nu op eigen initiatief langs de mooiste plekjes van Friesland fietsen.

Friesland had al een uitgebreid fietsnetwerk, maar vanaf nu kunnen toeristen en recreanten nog meer ervaren hoe mooi Friesland als fietsprovincie is. Het vernieuwde knooppunt leidt langs prachtige plekjes in Friesland. Aan het netwerk zijn honderd nieuwe trajecten toegevoegd. Extra aandacht is er geweest voor de fietsroutes door de dorpen en steden. Ook zijn alle knooppunt- en routebebording vervangen.

Fietsvakantie in Friesland
Friesland is een ideale bestemming voor een actieve fietsvakantie. Plan een fietstocht langs de Friese meren of ontdek één van de Friese bossen. Ervaar de frisse lucht en de prachtige natuur in de Gaasterlandse bossen of in het Drents Friese woud. Vergeet ook zeker niet om enkele van de Friese elf steden per fiets te bezoeken. Ontdek wat voor moois Friesland nog meer te bieden heeft.

Boek een vakantiehuisje in Friesland
Combineer een vakantie in Friesland met een verblijf in één van onze unieke vakantiehuisjes. Bekijk ons grote aanbod vakantiehuisjes, voor gezinnen, stelletjes en groepen, om te kunnen genieten van rust, ruimte en natuur. In veel van onze huisjes is je trouwe viervoeter ook welkom. Maak een keuze uit tientallen vakantiehuisjes in Friesland waar je huisdier gewoon welkom is.