Een vakantiehuis in Friesland huren in februari: dit zijn de leukste last minutes

Met de voorjaarsvakantie in het vooruitzicht, is februari de ideale maand om er even lekker tussenuit gegaan. Zeker als het gaat vriezen, is Friesland de place to be. Wat zijn de leukste last minutes in februari? 

In februari kan het zo maar flink gaan vriezen of zelfs sneeuwen. Tegelijkertijd worden de dagen langer en komt de zon hoger te staan. Heerlijk winterweer! Denk jij erover na om in februari een weekend of weekje naar Friesland te gaan? Doen! We hebben de leukste last minutes op een rij gezet. 

1. Vakantiehuis aan het water in Lemmer

Mocht het in februari gaan vriezen, dan kun je hier zeker op schaatspret rekenen. Dit vakantiehuis voor zes personen in Lemmer ligt namelijk aan een grote waterpoel. Wil je de omgeving verkennen? Trek dan je dikste jas aan en ga eropuit. Je wandelt zo het 1100 hectare groot Kuinderbos in. Pluspunt: ook twee honden zijn welkom in dit vakantiehuis. 

2. Vakantiehuis vlakbij de Waddenzee in Tzummarum

Een keurig vakantiehuis in een prachtige omgeving. Daar kun je op rekenen tijdens een verblijf in dit huis met zes personen. Het huis te vinden in het Friese dorp Tzummarum. Neem stevige laarzen mee, want de Waddenkust ligt hier om de hoek. Staat het water laag, dan kun je gaan wadlopen naar één van de eilanden. Absoluut een bijzondere belevenis!

3. Knus en modern appartement in Workum

Wil je er in februari tussenuit met z’n tweeën? Dan is dit nieuwe appartement voor twee personen in het Friese Workum een aanrader. Het appartement is knus, maar modern ingericht met alles erop en eraan. Ook de locatie is perfect. Vanuit dit knusse vakantiehuisje kunt je prachtige wandelingen of fietstochten maken door de Friese natuur.

Meer last minutes? Klik hier