Kies een land
Nederland
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen

Dit waren de populairste vakantiehuizen in 2019

21 december 2019

Het nieuwe jaar is in zicht en daarom is het tijd om terug te blikken. Afgelopen maanden hebben we tal van onze vaste én nieuwe gasten een fijne tijd kunnen bieden in één van onze sfeervolle vakantiehuisjes. Een overzicht van één van de populairste vakantiehuisjes in Friesland in 2019.

1. Luxe groepsaccommodatie in Makkum

Deze luxe en antieke groepsboerderij net buiten het Friese Makkum was in 2019 razend populair. Onze gasten hebben dit huis zelfs beoordeeld met een mooi 9.1! Wat deze boerderij zo bijzodner maakt is dat het gelegen isop de terp van het pittoreske dorp Itsegahuizum (800 meter ten zuiden van Makkum) en het stamt waarschijnlijk uit de 18e eeuw.

2. Vakantiehuis in Rohel

Ook dit leuke vakantiehuis voor vier personen in Rohel werd dit jaar volop geboekt. Onze gasten hebben dit huis wederom beoordeeld met een prachtig cijfer: een 8.9! Vooral de ligging en de schitterende waterrijke omgeving worden als grote pluspunten gezien. Het vakantiehuis is namelijk te vinden in de buurt van het Friese Lemmer en ligt op 1 kilomter afstand van het Tjeukermeer. Een aanrader!

3. Bungalow vlakbij de Waddenzee

Deze bungalow voor zes personen verdient ook een plek in deze lijst. Het is namelijk te vinden op één van de mooiste plekjes aan de Waddenzee in Tzummarum, op korte afstand van de Friese steden Harlingen en Franeker. De bungalow was zeer populair dit jaar. Onze gasten roemen dit vakantiehuis vanwege de perfecte ligging, mooie omgeving en de rust. Dit vakantiehuis krijgt wederom een prachtig cijfer: een 8.6!