De voordelen van een groepsaccommodatie in Friesland

Friesland is een ideale bestemming in eigen land en daarom zeer geschikt voor een verblijf in één van onze groepsaccommodaties. Of dit nu met een groep vrienden is of met de hele familie, bij ons vind je vakantiehuizen voor grote groepen. Van authentieke boerderijen tot luxe familiehuizen.

De groepsaccommodaties in Friesland zijn zeer gewild bij onze gasten. De grote vakantiehuizen bieden een relaxte omgeving met genoeg ruimte voor iedereen die mee gaat. De groepsaccommodaties zijn van alle gemakken voorzien.

Een groepsaccommodatie biedt vele extra’s
De compleet ingerichte vakantiehuizen voor vrienden en families bieden vele extra’s. In veel van onze huizen is je trouwe viervoeter meer dan welkom. Wij beseffen dat ook de hond niet mag ontbreken tijdens het familieweekend. De grote bijbehorende tuin staat garant voor uren speelplezier en in het huis kunnen kinderen zich vermaken met spelletjes en speelgoed. Met een groep vrienden is gezelligheid het allerbelangrijkste. Daarom hebben veel van onze groepsaccommodaties een grote open keuken om samen te koken en genoeg ruimte in de woonkamer. Meerdere personen betekent uiteraard ook meerdere slaapkamers én badkamers. Vind je luxe belangrijk? Boek dan bijvoorbeeld het  riante vakantiehuis met een woonoppervlakte van 250m2. De grote tuin grenst aan open vaarwater. Altijd al op een boerderij willen slapen? Dan is de authentieke boerderij, gelegen op een terp, een aanrader.

Een perfecte uitvalbasis voor uitstapjes
Friesland is het meest waterrijke vakantiegebied van ons land en ideaal om te wandelen, te fietsen of te varen. Om de hoek vind je bijzondere steden en dorpjes om een hapje te kunnen eten, te shoppen of op stap te gaan. Breng zeker een bezoek aan Sneek of Leeuwarden! Wist je dat je in Friesland veel musea vindt? Ideaal voor een leuk uitje. In Friesland is ruimte voor iedereen. Overnachten doe je op één van de boerderijen en groepsaccommodaties voor een zorgeloze vakantie.