De leukste vakantiehuisjes aan het water

In de zomer brengen we onze tijd het liefst zoveel mogelijk buiten door. En op snikhete dagen is varen, zwemmen of lekker relaxen rond het water natuurlijk extra fijn. Kies daarom deze zomer voor een vakantiehuis in Friesland aan het water. We hebben drie toppers op een rij gezet.

Bij ons vind je een groot aanbod vakantiehuizen in Friesland die aan het water te vinden zijn. Soms zelfs met een eigen steiger. Je eigen boot is vaak gewoon welkom om vervolgens uren vaarplezier mee te beleven. Om de keuze voor een vakantiehuis iets makkelijker te maken, hebben we een top 3 samengesteld.

1. Luxe vakantiehuis in Lemmer
Op een werkelijk schitterende locatie in het Friese Lemmer vind je deze vakantiehuisjes aan het water. De luxe huisjes zijn echt van alle gemakken voorzien, waardoor jij tijd over houdt voor het belangrijkste: vakantie! Met vier personen is het hier heerlijk vertoeven en er zijn zelfs twee honden toegestaan.

2. Knusse studio in Heeg
In deze knusse studio in Heeg geniet je optimaal van het buitenleven van Friesland: aan het water. De studio is geschikt voor vijf personen en van alle gemakken voorzien. Met een gehuurde of eigen boot ben je binnen een paar minuten op het Heegermeer.

3. Heerlijk vakantiehuis in Stavoren
Friesland beleef je natuurlijk het beste aan het water. En waar kan dat beter dan in dit prachtige vakantiehuis midden op een waterpark in het Friese merengebied? Overnachten kun je hier met vier personen. Tip: huur een sloep of meer hier je eigen boot aan! Ga 's avonds het gezellige Stavoren in, dat ligt om de hoek.