Kies een land
Nederland
Kies een regio
Kies verblijfsduur
Week
Midweek
Weekend
2 weken
Aantal personen
1 persoon
2 personen
3 personen
4 personen
5 personen
6 personen
7 personen
8 personen
Meer dan 9 personen

De leukste last minutes voor een vakantie in Friesland

31 januari 2020

Januari is voorbij gevlogen en de drukke feestdagen liggen achter de rug. Eindelijk is er tijd om tot rust te komen. Weleens gedacht om last minute een paar dagen weg te gaan? Dan is februari daar de perfecte maand voor. Dit zijn de leukste last minutes.

Uit onderzoek blijkt dat we van het plannen van een mini-vakantie gelukkiger worden. Boek daarom deze maand last minute een vakantiehuis in Friesland en geniet van de rust, ruimte en natuur.

1. Vrijstaand vakantiehuis in Lemmer

Dit vrijstaande vakantiehuis in het Friese Lemmer voor zes personen krijgt van onze gasten een mooi gemiddeld cijfer: een 8. Vooral de omgeving, het uitzicht en de inrichting van het vakantiehuis worden benoemd als positieve punten. Het huis beschikt over drie slaapkamers, een badkamer, open keuken en een gezellige woonkamer. Op fietsafstand liggen de natuurgebieden de Rottige Meente, de Wieden en de Weerribben.

2. Landelijk gelegen vakantiehuis in Friese Merengebied

Een landelijke omgeving, rustig gelegen, onlangs vernieuwd en van alle gemakken voorzien. Dat en meer kun je verwachten als je last minute een paar dagen verblijft in dit prachtige voorhuis van een woonboerderij voor vier tot zes personen. Pluspunt: het mooie uitzicht. Vanuit je woonkamer kijk je over de Friese landerijen heen. Wat er in de omgeving te doen is? Fiets naar Stavoren, eet een hapje in het Friese dorp Warns of huur een bootje in Hemelum.

3. Knus vakantiehuis in Rohel

Wow! Dit knusse vakantiehuis krijgt op basis van meer dan vijftig beoordelingen een dikke 8.9 van onze gasten. En dat is niet voor niets, want als je een paar dagen verblijft in dit leuke vakantiehuis voor vier personen in het Friese Rohel, kun je rekenen op: een heerlijk huis, een rustige omgeving en een zorgeloze vakantie. Zelfs de hond mag mee!