De leukste Friese vakantiehuisjes in de herfst

De herfst is misschien wel het mooiste seizoen van het jaar. Geniet van al het natuurschoon om je heen vanuit één van onze unieke vakantiehuisjes in Friesland. De leukste huisjes hebben we op een rij gezet.

1. Landelijk gelegen vakantiehuis in Woudsend

Deze bijzondere en landelijke vakantiewoning voor zes tot maximaal acht personen vind je vlakbij het dorp Woudsend, in het mooie Friesland. Een aanrader als je van rust en ruimte houdt met schitterend uitzicht in de herfst. Kijk niet raar op als je wakker wordt van het geloei van koeien, want dit landelijk gelegen vakantiehuis staat naast een boerderij! De pluspunten zijn de grote woonkamer, de eigen speelkamer en de compleet ingerichte open keuken. Op de bovenverdieping zijn vier slaapkamers met twee tweepersoonsbedden en twee kamers met knusse bedsteden. Tip: Bezoek de Houtzaag- en Korenmolen in Woudsend of ga eropuit in het Friese Sneek!

2. Vakantievilla in de Gaasterlandse bossen

Bos in Friesland? Ja zeker! Deze luxe vakantievilla voor zes personen ligt op loopafstand van het Friese brinkdorp Oudemirdum en staat op een kleinschalig bospark. Hier beleef je de herfst vanuit je achtertuin. Het heeft een unieke ligging in het bos. Ook in de woning zelf kom je niets te kort. Er is een open keuken, knusse woonkamer en er zijn drie slaapkamers met luxe bedden. De omgeving van Gaasterland is licht heuvelachtig met bossen en weidse vergezichten en kent veel wandel- fiets- en ruiterpaden. Dat wordt genieten van de prachtige natuur!

3. Knusse studio in Heeg

Vanuit deze knusse studio in Heeg geniet je optimaal van het buitenleven van Friesland: aan het water. De studio is geschikt voor vijf personen. In de studio vind je een slaapruimte voor vier personen, een compleet ingerichte keuken en een kleine, maar fijne badkamer. In de omgeving hoef je je nooit te vervelen. Met een gehuurde of eigen boot ben je binnen een paar minuten op het Heegermeer. Pluspunt: de hond mag ook mee!

Meer vakantiehuizen? Klik hier