Bungalowpark in Friesland

Bij het huren van een vakantiehuis kunt u ervoor kiezen om een vakantiehuis op een bungalowpark te huren. In Nederland zijn honderden grote en kleine parken, vaak voorzien van faciliteiten zoals een receptie en een terrein waar de kinderen kunnen spelen. Ook in Friesland kunt u ervoor kiezen om een huisje op een bungalowpark te huren.

Bungalowparken liggen vaak op een mooie locatie in een rustige omgeving. Door de aanwezigheid van een receptie kunnen eventuele problemen in uw vakantie snel opgelost worden. In de vakantieperiodes is er op een aantal bungalowparken een animatieteam aanwezig. Zo’n team van vaak jonge mensen organiseert voor de (kleine) kinderen sportieve activiteiten of een gezellige knutselmiddag.

Wat kost een vakantiehuis op een bungalowpark in Friesland?

De prijzen voor een vakantiehuis op een bungalowpark verschillen vaak sterk per seizoen. In de zomervakantie betaalt u meer dan in het laagseizoen. Op luxe parken (met bijvoorbeeld een eigen zwembad of jachthaven) gelden ook hogere prijzen dan op een eenvoudig park. Ook de grootte van het huis op het park bepaalt de prijs. Voor een studio voor 2 personen is de prijs lager dan voor een villa met 4 slaapkamer.

Vakantiehuis op een park in Friesland huren

Bij Vakantiefriesland.com verhuren we veel vakantiehuizen op parken in Friesland. Soms met veel faciliteiten en soms niet meer dan de zekerheid dat uw buren ook lekker vakantie aan het vieren zijn. Op onze site kunt u eenvoudig uw favoriete vakantiewoning op een bungalowpark in Friesland selecteren.

U kunt onze huizen sorteren op prijs, aantal personen en beoordeling. Want al onze vakantiehuizen in Friesland zijn beoordeeld door vakantiegangers die het huis eerder gehuurd hebben. Zo weet u zeker dat het vakantiehuis aan uw verwachtingen voldoet.

Kijk snel naar onze vakantiehuizen op een park in Friesland of kies uit ons hele aanbod van vakantiehuizen in Friesland.