Bezoek deze markten in september in Friesland

De leukste hebbedingetjes op de kop tikken, lekkernijen proeven en vooral altijd weer nieuwe items ontdekken. Dat is wat het bezoeken van een markt zo leuk maakt. Ook in Friesland worden er geregeld markten gehouden. Deze markten zijn een bezoek waard in de maand september.

Van antiekmarkt tot ouderwetse rommelmarkt: in Friesland vind je het allemaal. De volgende markten kun je in september bezoeken:

Rommelmarkt in Heerenveen

In de Fryske Sneupersmerke aan de Domela Nieuwenhuisweg 1 in Heerenveen wordt zondag 1 september een grote rommelmarkt gehouden. Koopjesjagers kunnen hier hun hart ophalen en ook voor een goedkoop hapje en drankje kun je hier terecht. De markt van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 2 euro.

Vlooienmarkt in Bakkenveen

De grootste vlooienmarkt van Noord-Nederland strijkt op zaterdag 7 september neer in het Friese Bakkeveen.Koopjesjagers kunnen hun hart ophalen bij meer dan 250 kramen. De markt duurt van 07.00 tot 13.00 uur en is te vinden in het Sportpark aan Mjûmster Wei 16. De entree is gratis.

Antiek en curiosamarkt in Leeuwarden

In Leeuwarden wordt op het Wilhelminaplein op donderdag 12 september een antiek en curiosamarkt gehouden. De keuze is reuze, want er zijn meer dan vijftig kramen. De markt duurt van 09.00 tot 16.00 uur en de entree is gratis.