5 redenen om een vakantiehuis in Friesland te boeken in januari

De kerstvakantie is bijna voorbij en het normale leven gaat weer beginnen. Gelukkig is dat geen reden om te treuren! Niets is zo leuk als het maken van nieuwe plannen en daar is januari de perfecte maand voor. Waarom? Deze vijf redenen overtuigen je om in januari een vakantiehuis in Friesland te boeken.

1. Het is goedkoper

De dure vakantiemaanden zijn voorbij en dat betekent simpelweg dat je in januari geld bespaart op een weekend weg, midweek of nog langer in Friesland. Omdat veel mensen in januari thuisblijven, zijn er veel leuke last minutes te boeken. Het is dus slim om juist deze maand er nog even lekker tussenuit te gaan. Klik hier om alle last minutes te bekijken.

2. Meer vakantiehuizen beschikbaar

Als je in jouw favoriete vakantiehuis wilt verblijven in de zomer moet je er al vroeg bij zijn. In januari zijn veel vakantiehuizen nog vrij, dus dat betekent meer keuze voor jou!

3. Ontspannen het nieuwe jaar in

De drukke feestdagen zijn achter de rug, het is tijd voor ontspanning! En waar kun je dat beter vinden dan in de natuur in Friesland? Ga zorgeloos het nieuwe jaar in en boek jouw vakantie in Friesland. Als je rust belangrijk vindt, is januari de perfecte maand om er tussenuit te gaan. Het is veel minder druk op de vakantieparken en je komt minder mensen tegen tijdens een wandeling of fietstocht. Hoe heerlijk is dat! 

4. Kans op sneeuw en ijs

In de maand januari kunnen we zomaar een pak sneeuw én ijs verwachten. Dat is een fijne bijkomstigheid als je een weekend weg hebt geboekt, want Friesland is de beste provincie om te schaatsen en sneeuwpoppen te maken. 

5. Het vakantiegevoel vasthouden

Januari begint, vakantiegevoel voorbij? Niet waar! Uit onderzoek blijkt namelijk dat ons geluksgevoel het grootst is vóórdat we op vakantie gaan. Nieuwe plannen maken zorgen dus direct voor voorpret. En dat is heel fijn als je weer drukke werkweken voor de boeg hebt.