3 leuke feiten over onze vakantiehuizen in Friesland

Heb je nog nooit een vakantiehuis in Friesland geboekt of juist al meerdere keren? Tijd om wat meer over onze vakantiehuizen te vertellen. We delen drie leuke feiten.

Duizenden gasten hebben de afgelopen jaren hun vakantie gevierd in onze vakantiehuizen in Friesland. Wij snappen dat, want Friesland is één van de mooiste provincies van ons land en natuurlijk de waterrijkste. Toch merken we dat onze vakantiehuizen niet alleen in de zomer in trek zijn, maar steeds vaker het hele jaar door. Tijd om wat feiten te delen over onze huisjes. 

Feit 1: Bijna 100 verschillende vakantiehuizen

Ja, je leest het goed. Ons aanbod blijft groeien, wat betekent dat je bij ons uit bijna 100 vakantiehuizen kunt kiezen. We beschikken over groepsaccommodaties, knusse vakantiehuizen voor jonge gezinnen, vakantiehuizen aan het water en soms zelfs met sauna. De keuze is reuze en divers. Dat maakt onze vakantiehuizen juist zo uniek en geliefd bij onze gasten.

Feit 2: Van Koudum tot Stavoren

Friesland is een grote provincie. Gelukkig zijn onze vakantiehuizen echt overal te vinden. Boek bijvoorbeeld een vakantiehuis in het knusse Heeg, geniet van uitzicht over het water in Koudum of boek een vakantiehuis vlakbij de IJsselmeerkust, zoals in Stavoren. Een paar mooie gebieden: de omgeving van de Friese Meren, Gaasterland en het Lauwersmeergebied

Feit 3: Genoeg vakantiehuizen met huisdier

Goed nieuws: in steeds meer vakantiehuizen in Friesland is je trouwe viervoeter gewoon welkom. Soms zijn zelfs twee honden welkom. We snappen dat als je op vakantie gaat in Nederland, je je hond natuurlijk gewoon mee wilt nemen. In Friesland kun je bovendien heerlijk wandelen in de natuur, met de hond spelen bij het water of een losloopgebied opzoeken. 

Klik hier voor meer vakantiehuizen