Bestemmingen in Friesland

Bekijk hier op www.vakantiefriesland.com de diversiteit aan vakantiehuizen in Friesland. Zeker in de provincie Friesland is het heerlijk vertoeven tijdens uw weekendje weg in eigen land of tijdens een heerlijke vakantie. Wilt u naar een specifieke deel van Friesland? Dan vindt u hier de huizen per regio. Alle huizen bekijken? Klik dan op de knop hieronder. 

Bekijk alle vakantiehuizen
2018-05-0815.53.36

Prachtige vakantiehuizen te huur in het Friese Merengebied. Wie wil dat nou niet een heerlijk vakantiehuis aan het water in Friesland.

Bekijk vakantiehuizen
2013-06-0409.59.16

Het IJseelmeer heeft een prachtige kustlijn in Friesland. Van prachtige stranden tot de Friese weilanden tot aan de kust.

Bekijk vakantiehuizen
shutterstock_13031506

Huur een vakantiehuis in het hoge noorden van Nederland en bezoek het prachtige, natuurrijke Waddengebied.

Bekijk vakantiehuizen
shutterstock_377332

In het Lauwersmeergebied, in het noorden Friesland, verhuren wij diverse vakantiehuizen. 

Bekijk vakantiehuizen
shutterstock_82182661

Zuid-Oost Friesland is de hoek van Friesland welke dichtbij Drenthe en Overijssel is gelegen. Diverse bungalows te huur.

Bekijk vakantiehuizen
shutterstock_94443205

Vanuit uw vakantiehuis in bos, of vanuit uw particuliere vakantiehuis kunt U de Gaasterlandse bossen ontdekken.

Bekijk vakantiehuizen

Friesland is echt prachtig vanaf het water. De Friese meren zijn een ideale locatie voor uw dagje zeilen met uw familie of met uw vrienden. Zeilen is een ideale activiteit om samen met de familie te doen. Voor jong en oud is er een geschikte plek aan boord. Houdt u echt een beetje meer van luxe en comfort overweeg dan eens om een sloep te huren. Proviand mee aan boord, zet uw zonnebril op, en ga heerlijk met elkaar het water op. Vaar door de kanaaltjes, langs de rietkragen en geniet van de eenden en de meerkoeten of vaar door het riviertje De Luts om het bos van Gaasterland vanaf het water te leren kennen. Op vele plaatsen in Friesland kunt U verschillende type bootjes huren.

img_9337jachthavenroggebroek