Vakantiehuis Friesland te Koudum.

Heerlijk vertoeven in een nieuw vrijstaand vakantiehuis in Friesland? Ga dan naar Wetterpark De Dammen tussen de Friese meren: De Fluessen en De Morra. In dit ruim opgezette vakantiepark geniet u van een ontspannen vakantie in het mooie Friesland.

Indeling:
Op de begane in deze vakantievilla vindt u een ruime woonkamer met een open keuken, voorzien van nieuwe en moderne apparatuur. Hier beneden bevindt zich ook de hal met een toiletgelegenheid en een bijkeuken. De erker in de woonkamer heeft openslaande deuren naar het terras. Op de 1e etage bevinden zich twee ruime slaapkamers, een kinderkamer en een moderne badkamer met douche en toilet. De prachtige vakantievilla wordt omzoomd met een ruim gras- en speelveld. Lekker genieten van het zonnetje kunt u op het royale terras met voldoende terrasmeubels. Houdt u van varen, dan kunt u gebruik maken van de privé aanlegsteiger op 25 meter afstand en hier uw eigen of gehuurde boot aanleggen.

Omgeving:
Wilt u Friesland vanaf het water ontdekken, dan is het zeker de moeite waard een eigen boot mee te brengen of een te huren. Het park wordt omgeven door het Friese landschap met zijn weidsheid en intimiteiten. Kijk ook eens naar de prachtige wolkenpartijen waarop deze provincie bekend staat! Aan het vakantiepark grenst een 5 sterrencamping met veel recreatieve mogelijkheden, zoals: een winkel, subtropisch zwembad, een buiten zwemgelegenheid, restaurant en jachthaven. Enkele kilometers verderop bevindt zich de IJsselmeerkust met zijn kleine intieme strandjes, uitstekende surfplekken en de pittoreske oude Zuiderzeestadjes, zoals: Stavoren, Hindeloopen en Workum. Vanuit Koudum kunt u ook prachtige fietst- en wandeltochten maken langs de meren of door de Gaasterlandse bossen. Geniet van een onvergetelijke en ontspannen vakantie, weekend of midweek met vier personen in deze leuke vakantievilla, gelegen aan de beroemde Elfstedentocht route. In het dorp Koudum vindt u een bakker, slager, supermarkt, fiets- en bootverhuur, zwembad en bowlingbanen, banken en andere winkels. Roken en huisdieren zijn in de vakantiewoning wel toegestaan.

Interesse: bekijk de prijzen en beschikbaarheid vanuit de kalender.

Overzicht van: alle vakantiehuizen in Koudum.

Overzicht van: alle vakantiehuizen bij de Friese meren.

 

 

Tips van de eigenaar

Met enige regelmaat genieten we heerlijk van ons vakantiehuis op waterpark De Galamadammen. Toch vinden we het ook fijn dat andere mensen van ons vakantiehuis kunnen genieten. Wij vinden het een heerlijk huis op een prachtige lokatie centraal in het Friese merengebied. Met de zeilboot varen we binnen 5 minuten op de Fluessen of de De Morra. Echt genieten. Ook pakken we af en toe de fiets om een leuke tocht door Gaasterland te maken.

Waarom is ons huis interessant om te boeken:

Huis heeft moderne en complete inrichting.

Goede bedden in de slaapkamers.

Schitterende lokatie aan de Friese meren.

Sauna (infrarood) op de bovenverdieping.

Flatscreen TV.

Parkeerplaats voor de deur.

Eigen ligpolaats voor een boot tot 6 meter.

Mooie terrassen naast en achter het huis.

Mooie tuin.

U wordt keurig ontvangen door onze vriendelijke gastheer ter plekke.

Keurig en superschoon vakantiehuis.

Enkele tips in de omgeving.

Friese schaatsmuseum in Hindeloopen.

Jopie Huisman museum in Workum.

Sijbrandi ontspanningspark in Rijs.

Eetcafe Op Warns te Warns.

Enkele van de Friese 11 Steden goed per fiets bereikbaar.

Dorp Koudum heeft een goed Chinees restaurant.

Scheepvaart museum in Sneek.

Wanneer u kiest voor ons vakantiehuis in Koudum hopen we oprecht dat u echt van een goede vakantie of van een vrij weekend geniet.

 

Huiscode FR057
8.4
Prijs op aanvraag
Regio Friese Meren - Koudum
2 huisdieren
wifi aanwezig
5 personen
2 slaapkamers
Verblijfsduur:
Mogelijke aankomstdatum
Bezet
Beschikbare aankomstdatum / wisseldag
U kunt ons ook altijd bellen +31-514-521273 Huiscode FR057
Uw geselecteerde periode
Er zijn geen beschikbare datums gevonden, neem contact met ons op.
Neem contact op
Veilig en vertrouwd op reis
Simpel en snel!
iDEAL, Creditcard of Internetbankieren
Woonkamer
Satelliet/Kabel TV Centrale verwarming DVD-speler Boeken Kinderstoeltje Flatscreen Afmeting woonkamer: 30
Keuken
Bakoven Vaatwasser Koffieapparaat Waterkoker Afzuigkap 4 Pits/plaat kookstel Koelvries combinatie
Slaapkamer
Aantal slaapkamers met tweepersoonsbed: 1 Aantal kinderbedjes: 1 Linnenkast: 2 Aantal slaapkamers met 3 bedden: 1 Aantal slaapkamers: 2 Maximaal slaapgelegenheden: 5 1 Persoons dekbed: 5 Afmeting hoofdslaapkamer: 10 Boxspring bedden: 4
Badkamer
Aparte douche: 1 Toilet Apart toilet: 1 Wastafel Afmeting badkamer: 9
Bekijk meer faciliteiten
8.4
Datum
Goede communicatie met huiseigenaar en fijne woning en ligging.
Algemene indruk
9.0
Comfort
9.0
Ligging / accomendatie
9.0
Ontvangst
9.0
Prijs / kwaliteit
9.0
Schoon / Hygiene
9.0
Datum

Vriendelijke ontvangst, leuk huis, goede ligging, mooie omgeving.

Algemene indruk
8.0
Comfort
7.0
Ligging / accomendatie
10.0
Ontvangst
9.0
Prijs / kwaliteit
8.0
Schoon / Hygiene
7.0
Bekijk meer reviews

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor de behandeling van de informatieaanvraag.